2777
2789
عنوان

یعنی تو دو روز دیابت گرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 87 پست
من میگم علائمم مثل دیابته حالا پیش دیابت طوری تیس میشه درمان کرد ولی دیابتو که نمیشه میمیرم😭😭😭😭ب ...

اخه این علامتها برا قند ۲۵۰ به بالاس نه ۱۰۰ یا ۱۲۰

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میمیرم از استرس طاقت ندارم بخدا امروز آنقدر گریه کردم واسه این جواب ازمایش میخام بشینم برا کنکور بخو ...

ای بابااااا حالا چقدر بالاس دختر آروم بگیر  ده روز روی خودت کار کن بعد برو دوباره آزمایش بده  منم بخدا قندم سری میپره بالا وقتی شیرینی جات میخورم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
تو حالا دیابت داری یا ن رعایت میکنم ولی تروخدا دیابت نباشه😭😭😭

میگم ک یک سال بالا بود چون غصه زیاد خوردم شوک وارد بدنم شد ولی حساسه شیرینی بخورم میره بالا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
حرص استرس ترس ممنوع کن بسپار بخدا نترس زیاد بالا نیس هرروز فکرای مثبت کن کم نیارررر درست میشه ازمای ...

دعا کن برام دیابت نداشته باشم

یعنی دلم گرم شد که حداقل قندم یه کوچولو بالاست 

علائم داره دیوونم میکنه

دعا کن برام دیابت نداشته باشمیعنی دلم گرم شد که حداقل قندم یه کوچولو بالاست علائم داره دیوونم میکنه

دور کن افکارو وقتی فک میکنی بدن بیخودی واکنش نشون میده 

چشممم دعات میکنم 

میاد پایین زیاد بالا نیس بخودت زمان بده عجله نکن 

گفت دکتر یکم عفونت داری حتی برا خشکی دهن گفت التهاب داری ولی باور نمیکنم چیز حالیش نبود

شما سابقه دیابت توی خانواده دارید؟

در هر صورت استرس نداشته باش ،فقط رژیم رعایت کن،کدو و بامیه هم قند را پایین میاره

من میگم علائمم مثل دیابته حالا پیش دیابت طوری تیس میشه درمان کرد ولی دیابتو که نمیشه میمیرم😭😭😭😭ب ...

علائم دیابت چیه

چهارتا چیز توی نت خوندی فک کردی دیابت گرفتی😂😂😂

انقدر هول کردی جوابمو ندادی

برگه ازمایشت دم دستته؟؟،

بفرست برام

چی زده رنج نرمال قندتو؟؟؟؟

چون هر ازمایشگاه یه جو رنج نرمال رو تعیین میکنه

شما پیش دیابت هم نیستی چه برسه دیابت

کی بهت گفته اینارو؟؟!!!

جهت اطمینال ک استرست بخوابه

قند ناشتا رو بده

با قند ۳ ماهه

و اینکهههههه

مصرف شیرینی و.. رو قطع نکن به هیچچچج عنوان

یعنی طبق روال قبل

نون میخوردی شیرینی میخوردی هر چی میخوردی رو ادامه بده

قطع نکن اصلا 

پیش دیابت بودی؟

آره تا ۱۲۵ میرف ولی خداروشکر اومد پایین اونم بعد یک سال اینا شایدم دوسال دقیق یادم نیس 

دور کن افکارو وقتی فک میکنی بدن بیخودی واکنش نشون میده چشممم دعات میکنم میاد پایین زیاد بالا نیس بخو ...

الان این دختره گفت دیابته 

ولی آخه دیابت اگه بود که ۱۰۰ نمیشد 

پس این ۱۰۰ اینجا چی میگه