2777
2789
عنوان

شوهرم گوشی مو شکونده بعد میگه نمیخرم مادرشوهرم گفت طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معتاده دختر خوب چرا بچه دار شدی

الان جوونی تحملت زیاده چند وقت دیگه حوصله این چرت بازیاشو نداری

طرف معتاده دست خودش نیست

جداشون همین اول کار بچتم تا ۹ نگه دار از آب و گل دراومد بده بهشون

چه پرو مادرشوهره میدونه معتاده گوشی شکسته میگه برو طلاق بگیر

بنظرت تند نرفتی؟

زندگی بچه بازی نیست

اولشو زیاد نفهمیدم 

اما مشکلات خودتون رو بین خودتون حل کنید.

الانم خیلی عصبی هستی یکم خونه پدرت بمون حالت بهتر بشه درست فکر کنی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
پس بچت چی میشه الان فقط دلم به اون سوخت که نیومده وضعش اینه ممکنه الان نه ولی ۵ یا ۶ سال دیگه ازت بگ ...

دوهفته س که حالش و نپرسیده میدونس واکسن داره. نه نمیگیرن ازم مادرشوهرم گفت بچه رو بردار... مامانم یادم داده بود رو بچه نقطه ضعف نشون ندم ازم میگیرن اذیت کنن گفتم بچه رو نمیخوام گفت ماهم نمیخوایم میزاریم بهزیستی که بچمو برداشتم اومدم... مطمئنم ازم نمیگیرن بابامم گفته خودمون بزرگ میکنیم بچه رو راضیه بچمو نگه دارم 

من وابسته نبودم زیاد ولی خب حوصلم سر میرفت میومدم گوشی اون میرفت دسشویی بکشه چیکار کنم خب ...یدونه ط ...

طلاق کار راحتی نیست .حالا گوشی و حرفای مادرشوهر به کنار برای هرکسی ممکنه پیش بیفته .زن گوشی شوهرش را ممکنه بشکونه .خیلی ها شکوندن

واسه اعتیاد همسرت نمیتونی کاری کنی ....

شاید خوب شد اینده موفق امیزی داشته باشی

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

عزیزم التماست میکنم جدا شو به خاطر خودتم نمیشی به خاطر بچه ات شو نذار بچه ات با یه مرد شیشه ای بزرگ شه زندگیش نابود میشه حق شما و بچه ات خیلی بیشتر ازیناس💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من جات بودم اینکار رو نمیکردم 100درصد جدا میشدم ولی خونه بابام نمیرفتم

یواشکی موقع مصرف ازش فیلم میگرفتی

بعدم زودتر برو دادگاه که توی آزمایش ثابت کنن معتاده وگرنه ممکنه مدتی مصرف نکنه

هیچــ

برو سر کار ، فروشندگی چیزی یه قرار داد یه ساله ببند .

فیش حقوقی بگیر نگه دار.

یه وکیل خوب بگیر ، چون شوهرت معتاده حتما حتما حضانت و ولایت بچتو بگیر.

تو دادگاه مادرتو ببر یا رسید مهد کودک ببر که قاضی راه بیاد باهات حضانت و ولایت بچرو بده بهت .

البته اگه یکم صبر و حوصله داشته باشی راحت میتونی شوهرتو تیمارستان بستری کنه اونوخت ببینم مادرخواهرش چجوری زوزه میکشن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
دعوا را باهاشون درمیون نمیزاشت خوب .کلا همه خانواده ها زن و‌مرد اینند

کلی گفتم 

منظرم اسی نبود

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .