2777
2789
منظورت اینه مثلا ریپلای کنم نمیگه افتاده دنبالم؟عاقله و از این بابت میگی؟

ب نظرم فعلا حرکتی نزن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دم به تله نمیده🤣 ولش کن بازم صبر میکنم ریپلای نمیکنم. اخه موقعیتش جوریه که نمیخواد وجهش خراب شه من ...

من با خودم‌گفتم شاید چون مغروره و دوس نداره بین دوستام حرفش بشه فلانی ریپلای کرده نمیکنه اینکارو خودم یه ریپلای واسه یه استوری کاریش بزنم اگر چیز خاصی تو ذهنش باشه مشخص میشه از برخوردش. ولی باز میترسم سبک کنم خودمو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با خودم‌گفتم شاید چون مغروره و دوس نداره بین دوستام حرفش بشه فلانی ریپلای کرده نمیکنه اینکارو خود ...

دختر یه کاری کن یه باکس سوال بزار یه سوال خفن بپرس

اون جواب میده تو هم مجبور میشی جواب بدی

در اینده زن علی هسدم😂😁
دم به تله نمیده🤣 ولش کن بازم صبر میکنم ریپلای نمیکنم. اخه موقعیتش جوریه که نمیخواد وجهش خراب شه من ...

دم به تله میده دنبال استوریا خاص باش 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

دختر یه کاری کن یه باکس سوال بزار یه سوال خفن بپرساون جواب میده تو هم مجبور میشی جواب بدی

اخه فالورزام کلا ۹۰ نفرن. با خودش نمیگه با فالوور کم فاز گرفته سوال میذاره؟چ سوالی مثلا

اخه فالورزام کلا ۹۰ نفرن. با خودش نمیگه با فالوور کم فاز گرفته سوال میذاره؟چ سوالی مثلا

خوب یه چند تا فیک درست کن خوتو فالو کن برسه بالا ۱۰۰ تا اکیی😁😁😁

البته من خیلیا رو دیدم با ۹۰ تا هم کلی استوری میذارن

خوب مثلا تا حالا شکستی باعث موفقیت تو زندیگتون شده؟

یا مثلا میتونی بزاری

اگه قرار باشه آیندتو مثلا ۱۰ سال بعد خودتو تصور کنی خوتو در کجا میبینی؟؟

در اینده زن علی هسدم😂😁