2777
2789
نه ولش کن‌میترسم منظوری نداشته باشه بعد بگه این افتاده دنبالم از چشمش بیوفتم

چن سالشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۴

عاقل دگ بابا

البته منظور پختس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه ولش کن‌میترسم منظوری نداشته باشه بعد بگه این افتاده دنبالم از چشمش بیوفتم

بابا ریپلای کن دیگه من هزار بار اینکارو کردم انقدر چرت پرت گفته بودم که دیگه نمیدونستم چیکار کنم 

در اینده زن علی هسدم😂😁
از چشمش نیوفتم چمیدونم میگن دختر خودشو سبک نکنه

جالبه کراشه من جواب هیچکیو نمیداد و انقدر خل و چل بازی دراورده بودم که اونم خوشش اومده هعی جواب میداد

در اینده زن علی هسدم😂😁
میخوام استوری کراشمو ریپلای کنم میترسم سبک کنم خودمو از چشمش بیوفتم هی میگن دختر پیش قدم نشه. تا الا ...

خوب بذار اول اون یه کنشی نشون بده بعد تو واکنش نشون بده 

یکم صبر داشته باش اگر عکس ریپلای زده قطعا خودش میاد جلو

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

خوب بذار اول اون یه کنشی نشون بده بعد تو واکنش نشون بده یکم صبر داشته باش اگر عکس ریپلای زده قطعا خو ...

اخه ریپلای نکرده فقط از استوریام عکسای خودمو لایک‌ میکنه منم استوری عکساشو لایک کردم تاحالا

اخه ریپلای نکرده فقط از استوریام عکسای خودمو لایک‌ میکنه منم استوری عکساشو لایک کردم تاحالا

باشه صبر کن تو مطلبی خاص بذار ریپلای بزنه 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

باشه صبر کن تو مطلبی خاص بذار ریپلای بزنه

دم به تله نمیده🤣 ولش کن بازم صبر میکنم ریپلای نمیکنم. اخه موقعیتش جوریه که نمیخواد وجهش خراب شه من هنوز از لایک‌کردنش در عجبم