2777
2789
عزیزم مطمین باش اگه کوچکترین کاری که از دستت بر میومد بکنی رو نمیکردی الان تا آخر عمر عذاب وجدان داش ...

ممنون خدا اموات شما رو هم بیامرزه، زندگی شادی داشته باشی.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
جانان عزیزم ایشالله بتونی به آرامش برسی و میدونی همش فکر میکنم اگر دختر خوبی از همه نظر باشم و تمام ...

حتما همین طوره عزیزم،خدا رحمتشون کنه،ظاهرا هیچ کار دیگه ای بجز خواندن دعا و قران و خیرات از دستمون برنمیاد،امیدوارم شما هم با دعای پدرتون آرامش دوباره زندگیتون رو بدست بیارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خدا اموات شما رو هم بیامرزه، زندگی شادی داشته باشی.

ممنونم عزیزم، ولی فکر نمیکنم دیگه هیچ وقت هیچ وقت از ته دلم شاد باشم، همیشه یه جای خالی تو قلبم وجود خواهد داشت که دیگه با هیچ چیزی پر نمیشه

ممنونم عزیزم، ولی فکر نمیکنم دیگه هیچ وقت هیچ وقت از ته دلم شاد باشم، همیشه یه جای خالی تو قلبم وجود ...

خدا صبرت بده و کمکت کنه.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

ديروز به پدرم زنگ زدم، بعد از مرگش تلفن ثابت خانه اش  هنوز با اسم آقاجون در گوشي ام ذخيره است...

نمي خواهم ارتباطمان قطع شود.

هر وقت دلم هوايش را ميکند بهش زنگ ميزنم... تلفنش بوق ميزند... بوق ميزند... بوق ميزند...

وقتي جواب نميدهد با خودم فکر ميکنم رفته سرکار... الان چند سال ميشود هر وقت دلم هوايش را ميکند دوباره زنگ ميزنم. شماره "بيرون" را هم ندارم زنگ بزنم بگويم: "به پدرم بگيد بياد خونه اش دلم براش تنگ شده"!

اگر پدر تو هنوز خانه است و نرفته "بيرون"... امروز بهش زنگ بزن... برو پيشش... باهاش حرف بزن... بگو که دوستش داري... و گرنه وقتي بره "بيرون " خيلي بايد دنبالش بگردي... باور کنيد "بيرون" شماره ندارد...

ديروز به پدرم زنگ زدم، بعد از مرگش تلفن ثابت خانه اش  هنوز با اسم آقاجون در گوشي ام ذخيره است.. ...

چه قشنگ و تلخ. مثل من که شماره خانه پدرم با عکسش رو گوشیم سیو شده. مامانم از خانه که زنگ میزنه عکس بابام میفته رو گوشیم. چند روز پیش ناخوداگاه دیدم تلفنم زنگ می خوره و عکس بابامه پسرم گفت مامان کیه گفتم باباجونه. بعد انگار تازه یادم اومد دیگه نمی تونم تا ابدددد صداش رو بشنوم

چه قشنگ و تلخ. مثل من که شماره خانه پدرم با عکسش رو گوشیم سیو شده. مامانم از خانه که زنگ میزنه عکس ب ...

روحش شاد و قلب مالامال از آرامش و حس زندگی.

نمیدونم دیگه من چقدر بدبختم! خوندن این پستها غصه ام رو هزار برابر کرد

پدر منم بیشتر از سه ساله که فوت شده. ولی طوری با ما تا کرد که من هیچوقت این حسهایی که میگید رو تجربه نکردم. نمیگم بد بود ولی خیلی خوردمون میکرد. اونم در رفتار. همش باید به همه باج میدادیم تا راضی بشه و کاملا اعتماد به نفس و غرورمون رو از بین برد.

به نظرم آدم حس میکنه بهش ظلم میشه. اهل محبت هم نبود. بخصوص وقتی پا به سن گذاشت . من کمی دلم براش تنگ میشه ولی گاهی... نه زیاد. راستش تو مراسمها هم بخاطر حفظ آبرو گریه میکردم. خاطره آنچنانی نداشتم که دلم بسوزه. بعد سه سال هم نظرم عوض نشده. تازه انگار شخصیت پیدا کردم. فوووووق العاده واسه غریبه ها مهربون و مبادی آداب بود. حتی اگه بدترین آدمها بودن.

مادرمم دیگه بدتر!!! بعد فوت بابام بجای تقسیم ارث و تعیین تکلیف تو یک خونه هزار متری بی در و پیکر مونده و خونه رو نمیفروشه . هر آن میترسیم دزد بره سرشو گوش تا گوش ببره و حیثیتمون بره. از دیوار اون خونه قدیمی بالا رفتن عین آب خوردنه. همه متعجبن که چطور اونجا میخوابه؟؟؟؟؟ دزد هم وقتی رفته بوده یک ساعت مسجد رفته تو خونه . شانس آوردیم وقتی رفته که ایشون تو خونه نبودن!! خواهرهاش باهاش قهر کردن. خسته کرده همه رو. دنبال سود بیشتر کردنه!!! باورتون میشه؟؟؟؟ نمیفروشه که یکی با قیمت بالاتر از قیمت عرف بیاد بخره! هر کاری میکنیم خودشو میزنه به دیوانه بازی و قبول نمیکنه جونش در خطره.

من پدرم سه ماهه فوت کرده و خیلی سخت و تلخ و وحشتناکه. دردش غیر قابل درکه. ولی برای مادرم خیلی خیلی س ...

یعنی داغ همسر سخت تره از پدر؟ من دیدم بیشتر برای پدرشون ناراحت میشن! 

البته واسه شوهر شاید سخت تر باشه چون شریک زندگیت رو از دست دادی و تنها شدی،نمیدونم.

2810