2777
2789

من روی پوستم خیلی حساسم و دوستم میگه بیام خونتون آرایشم کن

چطوری براش و پد و پنکک و چیزای پودری و پد دار رو اخه میشه از یکی دیگه استفاده کرد؟! 🤦🏼‍♀️

خودشم اصلا این چیزارو نداره اهل آرایش نیست که بگم مال خودتو بیار

چکار میشه کرد؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

وای تو شرایط تو بودم دلم میخواست هر لحظه ک چشماش بستس با خط چشم سیاهش کنم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفتی باشه حتما لوازم آرایشیتو بیار

حتی اگه هیچی نداشته باشه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

لوازم ارایش واقعا گرونه 

و البته وسایل شخصیه دیگه 

بهش بگو من یکم حساسم رو این چیزا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
حقیقتو بگو خب خیلی راحت بگو اخه ی سری چیزا شخصیه واقعا خودت بدت نمیات من بزنم برات

نمیتونم انقدر رک بگم متاسفانه 

خودش اصلا حساس نیست برعکس من و اصلا حواسش به این چیزا نیست 

یه وقتایی شدهه من از باشگاه اومدم با دستای کثیییف گفته با دست مثلا بستنی رو نصفش کنن راحت هم میخوره

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
چیزایی که مشترک استفاده میشه واسه آرایش پد و براشه خب .. بعد استفاده میتونی بشوری چیه مگه🙃

اخه عزیزم نمیدونم باکتری و میکروب و این چیزا که با شستن پاک نمیشن بعدم خب نمیدونم واقعا حس خوبی ندارم حتی به مامانمم نمیدم🤦🏼‍♀️

نمیتونم انقدر رک بگم متاسفانه خودش اصلا حساس نیست برعکس من و اصلا حواسش به این چیزا نیست یه وقتایی ش ...

😂😂😂با چه لعنتی طرفی هاا

خب غیرمستقیم بگو یا بگو اصن چرا لوازم آرایشی براخودت نمیخری و فلان 

بگو بیوتی بلندر بخربراش از چیزای پودری هم استفاده نکنبراش ها رو هم بشور بعد از رفتنش

بیوتی بلندر مهم نیست خودم زیاد دارم یکیشو براش استفاده میکنم بعدم میندازم بره ولی بِراش گرونه فقط یه دست دارم🤦🏼‍♀️خودشم میدونم نداره

نمیتونم انقدر رک بگم متاسفانه خودش اصلا حساس نیست برعکس من و اصلا حواسش به این چیزا نیست یه وقتایی ش ...

البته خب به آدمش بستگی داره

هستن کسایی که با دوستاشون چهار نفری با یه قاشق غذا میخورن ولی خودشون آدمای تمیزین

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲