2777
2789
عنوان

عکس شام😍😋بهار😍😁شما شام چی دارین بگید ببینم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 129 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شقایق جان، خوبی، تندتند سرمیزدم تاپیکت که برگردی،، خوبییی، فقط بگو که بخیرگذشت؟؟

سلام از من قشنگم😘❤️

اون روز به حدی حالم بد بود که واقعا یه لحظه تاسف خوردم به خودم که ببین یه آدم چیکار کرده کارم به شکایت ازش رسیده...ازش شکایت کردیم بقیش خانواده رسیدگی کرد...اوکی شد...

یه مسافرت و بیرون و دروهمی و خرید ها و دور موندن از سایت باعث شد حالم خوب بشه و به سایت برگردم و گفتم تو باید خیلی قوی باشی🥰😍و حالم خوب شد و الانم اینجا پیش شما ها هستم😍😍❤️❤️😘😘♥️♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ما مریض شدیم ( کرونا گرفتیم ) 

بزور مامانم اش رشته درست کرد 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
دشمنتان شرمنده عزیزم غر بزنیم فایده نداره فعلا برکت امشبمون دست اقاس اگر لج کنه گرسنه میمونیم☹😂

عزیزدلی♥️♥️😘😘

پس سکوت بهتره🤭🥲♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

کجایی شما چرا نیستی مهربون😍 @toranjbano

اره نیستش منم تگش کردم حتما کلاس داره...

ما مریض شدیم ( کرونا گرفتیم ) بزور مامانم اش رشته درست کرد

ای وای...خدا بهتون سلامتی بده عزیزم♥️♥️

اگه‌کرجی بگو واست سوپ بفرستم♥️♥️

سلام از من قشنگم😘❤️اون روز به حدی حالم بد بود که واقعا یه لحظه تاسف خوردم به خودم که ببین یه آدم چی ...

خدارووووو شکررررر که بهتری، ازخدا بهترینهارو میخوام برات.. بعدا یادت باشه قشنگ تاپیک خودت یا من خلوت بودنی تعریف کن چیکارش کردین وچیشد،، بخداااا اینقده روانم ریخته بود به هم که نگو.. 

نگفتی ام فداسرت،، ببخش خراب کردم تاپیکتو قشنگم 💜☘️💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
پلو مرغ اضافه از ظهر رو میخوام بخورم 😋😍.میگم بیا بریم ترنج جان رو از موهاش بکشیم بیاریمش سایت 😁😍 ...

نوش جونتون قشنگم♥️♥️😘😘❤️❤️

فک کنم‌سر کلاس باشه... باید شمارش بگیرم بهش زنگ بزنم بگم‌من تاپیک زدم زود بیا😅😅😅🤭🤭🤭

ای وای...خدا بهتون سلامتی بده عزیزم♥️♥️اگه‌کرجی بگو واست سوپ بفرستم♥️♥️

فداتشم عزیزم مرسی از قلب مهربونت 😍😍

خیر عزیزم ولی واقعا دستتون درد نکنه حرفتون خودش باعث قوت قلب بود 😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
خدارووووو شکررررر که بهتری، ازخدا بهترینهارو میخوام برات.. بعدا یادت باشه قشنگ تاپیک خودت یا من خلوت ...

مرسی خوش قلبممممم❤️❤️😘😘♥️♥️

باشه قشنگم واست تعریف میکنم♥️♥️😘😘

نه این چه حرفیه شما تاج سرمن هستید عزیزدلممم💋💋♥️♥️😘😘😘💖💖💋💋