2777
2789
عنوان

عکس شام😍😋بهار😍😁شما شام چی دارین بگید ببینم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 129 پست
چه عجب خانم تشریف فرما شدن ⁦😁😂😂 می‌خوای مثل دیشب یه سوال ازت بپرسم 😂😂 یعنی عاشقتم ها 😁😍😂😂🤣

قربونت برم‌ مهربون ببخش منو امروز سرم‌ خیلی شلوغ بود، کلاسم هم طولانی بود😍😍🥰🥰 نههههه سوال نپرس سوالات سخته 🥰🥰🤣🤣🤣😂😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شمارش گرفتم ترنج پیدا نکردید بگید زنگ میزنم😅😁😁😍😍

😍🥰🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهارجان خوبی عزیزم میگم چیشد جریان شکایت پیگیری کردی عزیزم اون کاربرو پیدا کردی هرچند روز یبارم ...

سلام قربونت برم مرسی قشنگم♥️♥️

حالم خوبه قوی برگشتم😁♥️🫂

ازش شکایت کردیم خانواده رسیدگی کردن....

من اصلا چیزی نگفتم یه کاربر دیوونه و کلاه بردار بود...یکی تاپیک زد کمک خواست منم گفتم نی نی یار ها تایید کنن بعد کمک کنیم شروع به حرف های بد به من زد من حتی بازم با احترام صحبت کردم بازم توهین کرد

بعد تاپیک من باز بود اصلا یه حرفایی گفت موندم....

من یک روز کامل نخوابیدم...

و واقعا از خودم خیلی نا امید بودم که ببین یه کاربر چه چیزا به من شقایق میگه،مگه من چیکار کردم چون گفتم تایید کنن این حرفا حقم نبود خیلی زشت بود...اصلا هرکی میدید مونده بود...خیلی بد...ولب خداروشکر گذشت..

با دور موندن از سایت،مسافرت رفتن،دورهمیه دوستام،و....خلاصه کاری کردن واقعا حالم خوب شد و قوی برگشتم😁😍💙♥️😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

قربونت برم‌ مهربون ببخش منو امروز سرم‌ خیلی شلوغ بود، کلاسم هم طولانی بود😍😍🥰🥰 نههههه سوال نپرس س ...

موفق باشی توی کار و درس ات عزیزم 😍 اره والا می‌ترسم باز یه نفر رو به کشتن بدی 🤣🤣🤣😂😂  واییی هر وقت یادم میوفته خندم می گیره🤣🤣🤣😂😂

🌹
موفق باشی توی کار و درس ات عزیزم 😍 اره والا می‌ترسم باز یه نفر رو به کشتن بدی 🤣🤣🤣😂😂 واییی هر ...

حالا یه معین و کشتم دیگه توام😂😂🥰🥰

حالا یه معین و کشتم دیگه توام😂😂🥰🥰

من عاشقتم 😁😂😂😂حالا دیشب مامانم می‌گفت چرا اینقدر می خندی 🤣🤣😂😂 گفتم با یه خانم خوب و مهربون توی سایت داریم حرف می‌زنیم😍😁 امروز رفت نیشابور دیدن اقوام

🌹
من عاشقتم 😁😂😂😂حالا دیشب مامانم می‌گفت چرا اینقدر می خندی 🤣🤣😂😂 گفتم با یه خانم خوب و مهربون ت ...

قربونت برم‌مهربون😂😍😍 خدبی از خودته، ببین باعث خیر و شادی شدم دیگه مگه بد شد🤣🤣🤣🤣 سفرشون بخیر

قربونت برم‌مهربون😂😍😍 خدبی از خودته، ببین باعث خیر و شادی شدم دیگه مگه بد شد🤣🤣🤣🤣 سفرشون بخیر

نه اتفاقا خیلی خوش گذشت دیشب 😁🤣🤣🤣😂😂 سلامت باشی حالا استرس دارم توی روستا پر از سگ های ولگرد خصوصاً سر مزار روستا امیدوارم انشاالله به سلامتی برگرده

🌹
نه اتفاقا خیلی خوش گذشت دیشب 😁🤣🤣🤣😂😂 سلامت باشی حالا استرس دارم توی روستا پر از سگ های ولگرد خص ...

😍😍🥰🥰

انشاالله ک بسلامتی برمیگردن و کلی بهشون خوش میگذره، نگران نباش