2777
2789
عنوان

لباس خواستگاریم پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 50 پست
این با دامن بلند خیلی قشنگتر میشه تا شلوار

شلوار خریدم

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه،خوشبخت باشیلباستم قشنگهولی اگه بوتکات میپوشی،پیرهنت گشادتر باشه بهترهاین لباس بیشتر واسه تولد ...

پول ندارم بخرم عزیزم همینم ۱ تومن شد

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مبارکه عزیز دلم الهی خوشبخت بشی گلم هیکلتم بی نظیره

فداتبشم عشقم مرسی عزیز دلم 

ن الکی وا جلسه اول این میپوشی؟؟ حالا اومدیم پسر اصلا نخواست گفت قرتی خیلی ضایع میشی عزیزم

😕😕😕پسره لباسمو دیده 

پول ندارم بخرم عزیزم همینم ۱ تومن شد

فدای سرت

همینم خیلی خوشگله

اونی ک باید بپسنده،پسندیده

بقیه اش مهم نیست😁

سفید بخت بشی♥️

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
بخاطر طرح کمر پیراهنت که کرستی هست دامن بیشتر میاد بهش شیکتر میشه ،اما بازم خودت میدونی هر طور میبین ...

مرسی عزیزم 

چی بگم والا خدایی ندیدم حتی واسه مراسم نشون

اوکی من نگفتم مناسبه گفتم بگید قشنگه یا ن چرا سریع میزنید تو ذوق آدم؟

فدای سرتهمینم خیلی خوشگلهاونی ک باید بپسنده،پسندیدهبقیه اش مهم نیست😁سفید بخت بشی♥️

قربونت برم عشقم