2777
2789
عنوان

روز جهانی منع خشونت علیه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 74 پست
والا اینایی که نوشتی الان توی بدترین کشورای دنیام داره منسوخ میشه توی کشور ما امسال رکورد زدیم توی د ...

فکر کنم اینکه ۶۷ درصد صندلیای دانشگاه برای خانماست 

بخاطر پسرای بیچارمونه که مجبورن از سن خیلی کم کار کنن تا تو کشور لعنتی زنده بمونن حداقل

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قتل ناموسی فقط برای ماست برو تو. گوگل سرچ کن ببین جاهای دیگه چه جوری زن میکشن اینجا زن بعد ازدواج نف ...

خیلی وقته برای مهریه زندان نیست. شما مثل اینکه خابی.  قسط بندی میکنن سالی یه سکه یا ربع پرت میکنن تو صورت زن. شما خودت زنی؟ بعید میدونم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
به اسم مادری به بردگی گرفته میشن،،،🙄

مادری بهترین حس دنیاست ولی انتظار بقیه از مادری تو نوعی بردگی هست این مسئله کشور ما نیست حتی کشور های پیشرفته رو هم در بر میگیره امیدوارم روزی بیاد که همه چی درست بشه

اینا چیه دگ شما ول کنش نیسی زندگی مشترکه ادمایز ک همو دوستدارن اصلا ب این چیزا فکر نمیکنن هیچ زنی زن ایرونی نمیشه هیچ مردی هم مرد ایرونی 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

مگه من گفت اینجا ؟؟، چرا خودتون به اون راه میزنید مشکل ما زنان جهانیه بفهمید وقتی زنی بی گناه کشته م ...

نه من اصن با تو بودم 

به حرف اون کاربرم 

اصن بحق اونا فرق داره 😂

کدوم مردی به خاطر اینکه دوست دختر داشته کشته شدهروی صورت کدوم مرد اسید ریختن چون جواب نه داده کدوم پ ...

گفتم منکر آدمای روانی نیستم همه جای،دنیا پیدا میشه اما اینایی که توی تاپیکت نوشتی که البته معلومه از یه کانال کپی کردی دقیقا مواضع ضد دینی داره که شک و شبهه درست میکنن برای ضعیف کردن ایمان ما مسلمونا 

قانونی که برای حق زن در کشور ما نوشته شده جامع و کامله و از آیات قرآن استفاده شده کاملا منطقی و به نفع زن و برای آرامش زن تهیه و تدوین شده

خواهشا هرچیزی رو کپی و ارسال نکنید 

التماس تفکر

فکر کنم اینکه ۶۷ درصد صندلیای دانشگاه برای خانماست بخاطر پسرای بیچارمونه که مجبورن از سن خیلی کم کار ...

هیچ پسری از ۱۸ سالگی کار نمیکنه بجز عده اندک چیزیه که داریم میبینیم 

چند زن به خاطره غیرت ( بخوانید توحش ) توسط پدران و همسران شأن سر بریده شدند چون دختر دوست پسر داشته و زن می خواسته از همسر طلاق بگیرد ....حتی قانون هم به مجازات این قاتلان رای نداد و آزادانه در جامعه می چرخند تا الگوی بقیه باشند ....چند زن قربانی اسید پاشی توسط مردان شدند و باز هم خبری از مجازات به حق برای این افراد پلید نبود ...چون ما زنیم و زن نصف عقل دارد و زن دیه اش با دیه قسمتی از بدن مرد برابری می کند و....

وقتی سرت کردی زیر زیر گل : همشون عین واقعیته زندگی زنان در دنیاس

وقتی خودت از ی چیزی رنج میبری ب بقیه نسبت نده خاهشا

دعا میکنم ب آرامش برسی😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم