2777
2789
عنوان

روز جهانی منع خشونت علیه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
خیلی وقته برای مهریه زندان نیست. شما مثل اینکه خابی. قسط بندی میکنن سالی یه سکه یا ربع پرت میکنن تو ...

اتفاقا یه بیچاره ای از اطرافیان نتونست قسط بده الان یک سال و نیمه زندانه هیچ کس هم نمیره ملاقاتش بگه تو مردی یا زنده ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خودت از ی چیزی رنج میبری ب بقیه نسبت نده خاهشادعا میکنم ب آرامش برسی😂

پس تو آزادیه کامل داری 

که به ایشون میگی رنج میبره از اسارت 

اینا اسارته برای یک زن!

راستی مگه آزادی بد و اخ و پیف نبود؟!

فکر کنم اینکه ۶۷ درصد صندلیای دانشگاه برای خانماست بخاطر پسرای بیچارمونه که مجبورن از سن خیلی کم کار ...

نه به خاطر اینه که زنا زرنگ تر و باهوش ترن و متاسفانه یا خوشبختانه از نظر درسی از پسرا جلو زدن

قتل ناموسی فقط برای ماست برو تو. گوگل سرچ کن ببین جاهای دیگه چه جوری زن میکشن اینجا زن بعد ازدواج نف ...

کتاب فاحعه خامشو قتل های ناموسی پیشنهاد میدم بخونی امار و سال و اسامی کاملا موثق میتونی بر ی دنبالش ببینی چه کودکانی فقط به خاطر شک کشته شدن و جونشون از دست دادن 

شغل خوب از نطر شما چیه کارمند دولت بشن زیر باد کولر بشینن کار عار نیست زحمت میکشن حقوق،میگیرن زیر با ...

تو اروپا خیلی اتفاقا میوفته مثلا کسی تو اروپا مشکلاتشو مثل جنابعالی به طلسم و جادو ربط نمیده .کسی همجنساشو نمیکوبه.یه نگاه به تاپیکات کردم با تحصیلات لیسانس و شغلی که قطعا ازش راضی نیستی که ۱۲ابان دنبال استخدامی دبیری هستی سعی کن کمتر عین مار غاشیه نیش بزنی و دنبال کوبوندن هم جنسات و پز دادن به دیگران باشی .ماها که تحصیلاتمون از تو بالاتره آنقدر پز نمیدیم و دل نمیشکنیم !

پیرزن نیستم عشقم واقعیت رو میگم که قابل تحمل نیست

واقعیت تو با واقعیت زندگی زنان تفاوت داره 

یه گوی درست کردی از زندگی رویایی و ارمانی که نمیخوایی باور کنی اینا واقعیته.

بله مشکلاتی که زنان باهاش درگیرن انقدر وحشتناکن که حتی نمیتونی باورشون کنی. حتما باید سر خودت بیاد تا بگی هست همچین چیزی ؟ 

من هربار که خبر قتل یه دختر بچه دیگ میشنوم قلبم تیر میکشه فقط به جرم زن بودن 

کتاب فاحعه خامشو قتل های ناموسی پیشنهاد میدم بخونی امار و سال و اسامی کاملا موثق میتونی بر ی دنبالش ...

گفتم وجود داره منکر قتل نیستم همه جا هست اما پافشاری شما روی قتل ناموسی و سیاه کردن چهره ی اجتماع قابل تامله

همه موارد نوشته شده واقعیته محض متاسفانه همجنسای خودمون دارن میگن دروغ میگی هیچکدوم نیست حالا حالا ه ...

آخه کاش خودش هم یکی از موارد زنهای موفقی بود که ادعاش رو داره .اینجا به یکی گفت تو خونه نشستی و هیچی خبر نداری .من فکر کردم دیگه خودش دکترا رو داره و یه شغل عالی !

واقعیت تو با واقعیت زندگی زنان تفاوت داره یه گوی درست کردی از زندگی رویایی و ارمانی که نمیخوایی باور ...

یعنی تو محل شما هرروز بکش بکشه 

ببین جمع کن این بساط سیاه نمایی رو 

آخه کاش خودش هم یکی از موارد زنهای موفقی بود که ادعاش رو داره .اینجا به یکی گفت تو خونه نشستی و هیچی ...

دقیقا 

منم شاغلم و واقعا اذیت و ازار هایی که فقط به خاطر جنسیتم میبینم اذیتم میکنه چرا همکار مرد من اینایی که من تجربه کردم تجربه نمیکنه چون مرده

یعنی تو محل شما هرروز بکش بکشه ببین جمع کن این بساط سیاه نمایی رو

تو جمع کن برو بیشتر سواری بده به نر های اطرافت. معلومه انقدر زدن تو سرت که از هم جنس خودت متنفری میخوایی همه سختی بکشن مثل خودت عقده ای شدی.