2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اومد التماس😒😒😒

580 بازدید | 34 پست

بخاطر فتنه انداختن هاش مادرشوهرم دائم غر میزنه 

شوهرم بخاطر شرایط کاری نامناسب مجبوره بره یه شهر دیگه و تا یه مدت نمیتونه منو ببره با خودش 

یه ماه بیشتره اومدیم تو این یه ماه هر کاری بخوان انجام بدن میگن بیا کمک 

خواهرشوهرم تو کارای خونه به مادرشوهرم کمک نمیده 

مادرشوهرمم فکر نکنید خیلی خوبه ها ولی اگه خواهرشوهرم پرش نکنه کمتر غر میزنه 

قند و فشار و چربی و... همه چی داره وزنشم بالاست 

امروز مادرشوهرم کار داشت خواهرشوهرم طبق معمول دست به هیچی نزد

منم خودم دو روزه میخوام کارای خونمونو انجام بدم اونا کار تراشی میکنن مجبوریم بریم کمک با شوهرم 

شوهرم گفت برو به مامانم کمک کن منم گفتم میرم کمکش بعدم میرم خونه بابام

میرم که بعدش همه جارو پر نکنن بی عرضه بود واسه کار نکردن رفت

آخه خیلی تحت فشارم از بس تو هر کاری میگن بیا کمک خدایی خسته شدم 

خلاصه رفتم کمکش اومدم دیدم خواهرشوهرم نشسته پیش شوهرم 

منم چیزی نگفتم وسایلمو جمع کردم شوهرم گفت میخوای چیکار کنی 

هیچی نگفتم برگشت به خواهرش گفت این دست‌پخت مامانمه گفتم دست پخت مامانت نیست دست‌پخت خواهرته 

خواهرشوهرم پاشد رفت 

شوهرمم هی گفت نرو گفتم تو به من و بابام قول دادی برگردم اینجا کسی هی غر نزنه هی کاراشونو نندازن گردن من 

من نوکر اونا نیستم کاراشونو انجام بدم حالام میرم ببینم بچه و زندگیتو چجوری جمع میکنن برات

شوهرم رفت بیرون وایساد تو ایوون 

منم جمع کردم که برم یهو دوتاشون اومدن جلوم منظورم خواهرشوهر و شوهرمه 

هستین بگم بقیشو؟؟؟

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم گفت برو تو باهات حرف دارم گفتم من حرفی ندارم میخوام برم 

گفت برو باهات حرف دارم گفتم حرفاتو بزن میخوام برم 

اومدن تو خونه و شروع کردن 

یکی اون میگفت یکی شوهرم 

خواهرشوهرم از خودش تعريف میکرد که من کاری بهتون ندارم و... 

گفتم تو هی مامانتو پر میکنی اونوقت تو کاری نداری 

گفتم من مامانم و آجیم برا تولد دخترم کادو خریدن تو چیکار ای که به مامانت میگی با پول داداشم خریده 

تو چیکاره ای مدام میگی پول براش میزنه وظیفشه پول بزنه حسابم 

گفت من نگفتم گفتم حنات واسه من رنگ نداره

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

یه حرف پشت سر خواهرم زده بود مونده بود تو دلم گفتم تو که گفتی خواهر منو بدنام میکنی ازدواج نکنه فکر میکنی به حرف توئه فکر میکنی همسن توئه اون بچست ازدواجم میکنه خجالتیش بمونه برا تو که حرف زدی

گفت من نگفتم 

گفتم خودم شنیدم داشتی با خواهرت حرف میزدی 

گفت بزار بیاد رو در رو بشیم گفتم رو در رو هم میشیم ولی قبلش بیا دست بزن رو این قرآن قسم بخور که نگفتی 

یهو رنگش پرید 

گفت من مریضم نمیتونم دست بزارم رو قرآن 

آخر هر کار کردن من گفتم میرم خونه بابام 

هر چی هم تو این ۵ ۶ سال تو دلم بود ریختم بیرون اونم مدام میگفت اگه من دخالت میکنم از این خونه میرم 

گفتم این حرفا چیه شما بمون من میرم 

بری که بدتر این ور اون ور رو پر کنید که فلانی اومد منو از خونه بیرون کرد

تا دید کوتاه نمیام گفت زنداداش از من بزرگتره تا من حرفی میزنم چیزی نمیگه تو یکی من میگم دوتا میزاری تو دستم گفتم خسته شدم از بس حرفاتو تحمل کردم هیچی نگفتم من فلانی نیستم وایسم نگات کنم زندگیمو بریزی به هم 

گفت من بزرگترم ازت گفتم بزرگی باش قرار نیست چون بزرگتری بی احترامی کنی من قربون صدقت برم 

شوهرمم هر چند دقیقه یبار میگفت بس کنید 

انگار راضی بود واسه یبارم شده خودمو خالی کنم 

گفت من زندگیم خراب شده بچم پیشم نیست گفتم تو مگه نفر اولی هستی که زندگیت خراب شده و بچت پیشت نیست 

بچت پیشت بودم همینجوری بودی 

گفتم خاله منم زندگیش خراب شد بچشم ازش گرفتن هی می‌پرید به زنداداشاش 

هی میگفت دست به این و اون نمیزنم عروسا دست بزنن 

گفت همه مثل هم نیستن گفتم آره ولی مثل تو هم نیستن

گفت حالا میخوای بری کی بچتو بزرگ میکنه گفتم بزرگش میکنید تا بدونی نباید دخالت کنی تو زندگی بقیه 

گفت ما خواهریم گفتم تو خواهر من نیستی خواهر من اینجوری زندگی منو خراب نمیکنه تو هیچی من نیستی