2777
2789
عنوان

دندون پزشکی با بیهوشی برا کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 36 پست
فلوراید تراپی هم خوبه

اتفاقا گفت همزمان بعد درمان براش انجام میدم 

خدا واقعا ادمو با بچش امتحان نکنه 

خدا به دل مادرایی که بچه مریض دارن صبر و ارامش بده خیلی سخته

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا تو هم خوابه عمیقه

مرسی از همراهیت 

ایشالا به خیر بگذره 

حالا عکسای دندونشو گرفتم فردا پس فردا برم پیش چندتا دکتر هم نشون بدم ببینم نظرشون چیه

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
اتفاقا گفت همزمان بعد درمان براش انجام میدم خدا واقعا ادمو با بچش امتحان نکنه خدا به دل مادرایی که ب ...

والا منم معلوم نیست اخرش چی بشه؛شبها تو خونه دوساعت عین اسب میدویم دنبال پسرم برای مسواک با اون ژل اولشم نخ دندون؛دیگه شوهرم گفت خودتو نکش هرچی شد شد ولی من قشنگ از ۹ تا ده شب با شوهرم عین اسب داریم میدویم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
واقعا هم ادم مجبوره با دکتر اطفال و ایناش مشورت نکردی برای بیهوشی؟! من میترسم بعدها عوارضی رو رشد و ...

نه نگران نباش ،میگم بیهوشی سطحیه. الان ماشاءالله دخترم خیلی هم باهوشه و درسشم عالی همه کاراشم عالی

والا منم معلوم نیست اخرش چی بشه؛شبها تو خونه دوساعت عین اسب میدویم دنبال پسرم برای مسواک با اون ژل ا ...

پسر من خداروشکر برا مسواک همکاری میکنه اما نخ دندون اصلا