2777
2789
عنوان

دندون پزشکی با بیهوشی برا کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 36 پست
جااااان؟؟؟؟؟؟

گفتم اگر یدونه اس . خیلی خرابه بکش دوسال دیگه درمیاد  چون واقعا عصب کشی برای بچه سخته

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دختر من طفلک افتاد به دوران کرونا دندوناش خراب بود نبردم دکتر ،خراب تر شد.مجبور شدیم با بیهوشی د ...

راضی بودید؟ اذیت نشد؟ عوارض نداشت؟

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
اگر تهرانی برو رایا دنتال تو این سن این کار رو نمیکنن؛من پسرم ۲ تا پوسیده داره با یه ژل امریکایی دار ...

اون که sdf هست برا پوسیدگی سطحی پسر من گویا به عصب رسیده 

حالا واقعا رسیده یا شگرد دکتراس نمیدونم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
گفتم اگر یدونه اس . خیلی خرابه بکش دوسال دیگه درمیاد چون واقعا عصب کشی برای بچه سخته

دو سال دیگه نه هفت سال دیگه 

ممنونم از نظرت

اره خوابه همین بخاطر سنش نکرانم

ببخشید نمیخوام بترسی

اما چند ماه پیش یک دختر بچه بعد بیهوشی در دندانپزشکی فوت کرد چون پزشک بیهوشی رفته و سپرده به منشی  

اون دوستمون که گفت با  ژل میشه نگهداشت رو امتحان کن یا نظر یک دندانپزشک دیگه رو هم بگیر

راضی بودید؟ اذیت نشد؟ عوارض نداشت؟

راضی که آدم مجبور میشه بیهوشی رو قبول کنه،ولی بیهوشی سطحیه.

اذیت نشد خداروشکر.ولی باید یه سری موارد رو رعایت می‌کرد.مثلا غذایی که جویدنی باشه نخوره.بدو بدو نکنه تا دو روز ،بپر بپر نکنه.امکان استفراغ خونی داشت بخاطر خونی که تو معده میره موقع درست کردن دندون.سرگیجه و ...

دخترم خداروشکر عوارضی نداشت. و من مواردی که گفته شده بود رو رعایت کردم.

ژل جی سی توس موس

اونو خودمم دارم تو خونه از یکسال هم زدم راستش هفته‌ای دو بار 

اما انگار واقعا جنس دندوناش بده

ببخشید نمیخوام بترسیاما چند ماه پیش یک دختر بچه بعد بیهوشی در دندانپزشکی فوت کرد چون پزشک بیهوشی رفت ...

ممنونم ازت 

از دکترش مطمئنم ده ساله تو این زمینه کار میکنه اما خب راستش از عوارض بعدش میترسم 

راضی که آدم مجبور میشه بیهوشی رو قبول کنه،ولی بیهوشی سطحیه.اذیت نشد خداروشکر.ولی باید یه سری موارد ر ...

واقعا هم ادم مجبوره 

با دکتر اطفال و ایناش مشورت نکردی برای بیهوشی؟! 

من میترسم بعدها عوارضی رو رشد و مغز و اینا نداشته باشه