2777
2789
عنوان

آقابیایین یه خواستگار برام اومد

2952 بازدید | 157 پست

یه خواستگار برام اومد از یه خانواده ی بی نهایت ضعیف از یه محله ی خیلی بد بدون پشتوانه و یا تخصیلات یا کار درست حسابی زنگ زدن به خالم و خالم هم به مامان خیلی خجالت  میکشم از وجود همچین خواستگارایی با اینکه خودم هم تحصیل کردم شاغلم  واز یه خانواده اسم و رسم دار هستم خجالت میکشم واقعا نمیدونم مشکل کجاست البته جواب رد دادم ولی واقعا گاهی اوقات به فکر فرو میرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش تقصیره خانواده های ایرانیه که انقدپسراپرروشدن مثلابرمیدارن دختر۱۴ساله رومیدن ۳۰ساله یاتازگیاعقد۴۱ساله با۸۹ساله بوداینشکلی مردافک میکنن دست روهردختری بزارن بله رومیگیرن

بیرون نمیان انقد دیدم که بعد اختلاف طبقانی زمین تا آسمون آخه

نه من اختلاف طبقاتی رو اصلا برای ازدواج توصیه نمیکنم کار ت بی کردی ندیده رد کردی عزیزم ،ولی میگم یعنی ناراحتی نداره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم