2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6538 بازدید | 298 پست

و بعد تاوان این ضربه روحی بی اعتمادی به خانوما و دروغگو گو حس کردن خانوما و بازیچه شدن قلب این اقا  رو یه دختر بیچاره عاشقو مطلوم باید پس بده که زنش میشه و این اقا علاقه اونو نمیبینه دیگه لطفا یکم به کارما فکر کن اسی

الکی مینویسم باور کن چندشم میشه اینارو هم مینویسم

تموم کن باهاش بهت نمیخوره.هم اون اذیت میشه هم خودت دوتاتون الان دارین اسیب میبینین.بعدا از خودت پشیمون میشی که وقتتو باهاش تلف کردی سینگل بمون تا دقیقا اونی که میخوای یروزی بیاد...صبور باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂خوبه باز منطقی شدی و احساسی نشدی مثل بعضی دختراما ک دانشگاهمون کیساش به درد نمیخورهنمیدونم از کجا ...

پسر دانشجو به کار نمیاد

خیلی هم بچه و پر حرفن تازه

همسر خودمم البته دانشجو بود وقتی رل زدیم،ولی خب کار میکرد،خیلی هم دانشجو طور نبود(چون انصراف داده بود یه بار)،خونوادشم وضعشون اوکی بود.

به خدا این منو تو گرمای اردیبهشت میکشوند دیت

بعد میگفتم من گرممه نمیام،میگف من میام سمت خونتون

هرچی میپیچوندمش فایده نداشت

بعد با اتوبوس میومد

منم عصبی میرفتم سر قرار

تو گرما راه میرفتیم منم خیس عرق میشدم خسته میشدم

مرتیکه

بعد میرفتیم کافه من من میکرد،منم فقط چایی میگرفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تو روم وایستاد گفت هر موقع بهت جیزی گفتم تو سوء تفاهم برداشتی و اصلا من از تو متنفرمو گذاشت و رفت و ...

بیماری...خودتو درمان کن چون اینجوری همش بیشتر اسیب میبینی و خودتو کوچیک میکنی

پسر دانشجو به کار نمیادخیلی هم بچه و پر حرفن تازههمسر خودمم البته دانشجو بود وقتی رل زدیم،ولی خب کار ...

همه اینایی ک گفتی تجربه کردم 

به جز قسمت کافه 

ولی خب بازم سخته با اتوبوس و اسنپ و.. 

میری سر قرار عصبی

مسیر برگشت باز سخته 

اینم خیلی پر حرفه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من هیچ وقتتون احساس تنهایی نکردم و نمیکنمولیاین عشق هر چی بوده تک تک سلول هام با تمام وجود میخواستنش ...

چطور میتونی به یکی که نابودت کرده و زن داره حس داشته باشی؟حماقت کاملی تو...خطرناکی

پیامای پسره رو دیدم یاد یه بنده خدایی افتادم رابطه ای که پسر احساسی تر باشه اون رابطه به نابودی کشید ...

اتفاقا معمولا رابطه ای که دختر احساسی تر باشه نابود میشه ولی در کل رابطه یک طرفه هیچوقت جواب نیست

بهش بگو همین الانشاید الان بزاری بری دردش کمتر باشههر چند بعید میدونم دووم بیاره:")))هر چی بیشتر بری ...

هیچیش نمیشه بابا😐😐😐

چقد شلوغ میکنین شماها

من قد موهای سرم از این پسرا دیدم

هیچیشون نمیشه

فقط ادان

ما دختراییم که راست میگیم،مردا اکثرا زر میزنن

من خودم تازه الان فهمیدم که از بین همه پسرای وراج،تنها کسی که عاشق واقعی بود همسرم بود.چون حتی با وجودی که سربازی نرفته بود و درگیر کارای ارشدش بود ولی به خونوادش گفت من میخوام با این دختر ازدواج کنم و تمام.

جای این که بشینه وراجی کنه و ننری کنه،دنبال تامین شرایط زندگی مشترک بود.

بقیه فقط حرف مفت میزدن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چرا اینجوری نفرین میکنی؟مگه تو چیزی از دل این دختر میدونی تو زندگیشی؟به چه حقی اینجوری ندیده و نشناخ ...

تو رو سننه

اولا

دوما

من نفرین نکردم حقیقتو گفتم

اوکی

کاسه ی داغ تر از آش نشو 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨