2777
2789
عنوان

مامانم جلو شوهرم بهم میگه چاق بعد بهش برمی‌خوره که چرا ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 21 پست
خانوما آقا هست تو تاپیک عکس نمیذارم

کار مامانت واقعا اشتباهه .خوب کردی بهش تذکر دادی...اگه بازم ادامه داد حتما تو خلوت دوباره  بهش تذکر بده

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم منم خونوادم خیلی‌ میگن چاق شدی

جالبه ک من ۱۶۷ قدم و ۶۹کیلو وزنمه 

که البته دستشون درد نکنه ک گفتن 

چون الان دارم لاغر میکنم و شدم ۶۶کیلو 

دختر و زن هرچقدر ظریف تر شیک تره و نازتر

از حرف مادرت حق داری ناراحت بشی ولی خب اگ همینجوری بخوای پیش بری و از هشتاد و نود کیلو رد کنی دیگ نمیتونی خیلی کنترلش کنی هنوز نامزدی یک بچه داشته باشی ک وزنت میره بالاتر.

:):)     :)              
ینی همسرتون چشمشون شمارو نمیبینه ک چاق شدین یا ن؟..تا مادرتون گفتن متوجه این موضوع میشه همسرتون

بدم میاد این مردایی که تو بحثایی که هیچی ازش نمیفهمن میان و فااااز سنگین احترام به مادر برمیدارن، باشههههههه 

صد در صد حق با شماست، هر سخن جایی و هر نکته مکانی داردامان از دست مادرای بی منطق که تنها سلاحشون مظل ...

دقیقا👌👌 بهش میگم مامان قبول کن حرفت اشتباه بوده تا من ازت معذرت بخوام بابت ناراحت شدنم 

کار مامانت واقعا اشتباهه .خوب کردی بهش تذکر دادی...اگه بازم ادامه داد حتما تو خلوت دوباره بهش تذکر ...

حالا ازم ناراحتم شده 

من این دو سه ماهه یه اتفاقایی افتاده پشت هم روحیم یکم حساس شده 

واسه همین ناراحت شدم 

اگه نه حرف بقیه برام مهم نیست الانم رفتم دوش گرفتم یه لباس خوشگل جدید گرفته بودم پوشیدم لاک زدم آرایش کردم و حالم خوبه الان