2777
2789

دارن جدا میشن 

خانواده مادریم مراعات منو میکنن از مشکلات پدر مادرم پیشم نمیگن حرفی نمیزنن منو تو جریان دادگاه نمیزارن 

ولی بابام زنگ میزنه به من مو به مو از جریانات میگه 

نه با آرامش بااعصاب خوردی و داد و بیداد چندبار جلو من خودزنی کرده

میگه تو دلت برای من نمیسوزه چرا با خانواده مادری حرف نمیزنی😐توقع داره بعد هر جریان من بشینم بااطرافیانم حرف بزنم 

بابا بسه دیگه این همه سال زندگی رو زهرمارم کردید بس نیست؟

چرا ولم نمیکنن؟

همه ی بدنم از استرسایی که بهم داده به لرز افتاده

شب و نصفه شب با شوک یهو سرجام میشینم خودم متعحب میشم چرا اینجوری میخکوب شدم 

دچار مشکلات روحی روانی و جسمی دارم میشم 

چی میخاد از جون من 💔

چیکار کنم بنظرتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرفایی که به ما گفتی رو روک به پدرت بگووووووو شاید متوجه نیست که شما دارید اذیت میشید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اونم گناه داره زندگیش داره از هم میپاشه

خانواده نمیتونن یه کاری کنند اشتی کنند؟؟؟

یه دختر بزرگ دادن فردا برات هزارتا مشکل و حرف و حدیث ایجاد میشه

بابات زن میگیره و خانواده مادریتم ،مامانتو شوهر میدن

تو میمونی و بی کسی...

همینا رو باید به خودش بگی 

بگو به من مرتبط نیست مشکلت با کسی رو با خودش حل کن و به من این قضیه ها رو نگو که نمیتونم برات کاری کنم و خودم مشغله خودمو دارم

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

همینا رو باید به خودش بگی بگو به من مرتبط نیست مشکلت با کسی رو با خودش حل کن و به من این قضیه ها رو ...

خب همینو گفتم دیگه 

گفتم به من نگو 

روانی شد خودشو زد تو طرف مادرتی بخاطر همین میخای پشت من نباشی😭

بخدا از زمین به اسمون میباره😭

کاش یه جور آشتی شون بدیبعد طلاق تو هرخونه ای بری بخوای یه لیوان آب اضافه بخوری روز دمم چپ چپ نگات می ...

خانم این حرفا رو نزن جیگر منو خون کن 

اینارو نگو فکر و ذکر منو بیشتر از این مشغول کن 

فکر میکنی اینایی که میگی نمیدونم؟ من دارم تجربش میکنم تجررربه 

من قضاوتت کردم؟؟گفتم شما گناهکاری؟؟؟شما در این زندگی بی گناه ترین ادم هستیگناهکار اصلی خانواده ها هس ...

همینکه میگی کاری کن برگردن انگار روحم داره تیکه تیکه میشه

خورررد شدم تو زندگیشون 

خداازشون نگذره