2777
2789
عنوان

بابام میگه چرا تو دلت برای من نمیسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 18 پست
منم میخوام کمکت کنم ببریشون مشاوره دوست عزیزمتوی طلاق بچه بیشتر ازهمه آسیب میبینه

عزیزم مشکل جدیه که بعد ۲۰ سال دارن جدا میشن 

بعد ۲۰ سال منم دنبال آرامشم 

زجر کشیدم بابودنشون در کنار هم زجررر

همینکه میگی کاری کن برگردن انگار روحم داره تیکه تیکه میشهخورررد شدم تو زندگیشون خداازشون نگذره

کاش هرکس صلاحیت بچه دار شدنو نداشته باشامیدوارم زندگیت و آینده ات از امروزت بهتر باشه

اگر تونستی به مشاوره برو و سعی کن رابطه اتو با پدرت خوب و گرم نگه داری حتی مقصر ترین آدم زمین باشه.

تنها نون پدره که بی منته 

یکبار پدر و مادرم دعوای شدید کردن مامانم یکماه رفت خونه باباش

منم باخودش برد تو اون از پدرم متنفر بودکه باعث اذیت مون شده

اما تو یک ماه رفتارهای از همون مادربزرگ و پدربزرگ و مادر مهربونم دیدم که حتی به نون پنیر زیر نگاه شون بزور میخوردم

بعد یکماه بابام اوند جلو مدرسه دنبالم باور میکنی بدو بدو رفتم تو آغوش همون بابای عصبانی و پرخاشگر؟؟؟ چون هیچ وقت نون پنیر خونشم هرچند تلخ بود اما بی منت بود💚

اینا رو گفتم چون تجربه کردم خواستم به عنوان خواهر بزرگترت راهنماییت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همینو گفتم دیگه گفتم به من نگو روانی شد خودشو زد تو طرف مادرتی بخاطر همین میخای پشت من نباشی😭بخد ...

خب اگر واقعا حرفاش آزادت میده وقتی داره ماجرایی رو تعریف می‌کنه خودتو بی حوصله نشون بده یا جوابی برا حرفاش نداشته باش اینطوری خودش کم کم نسبت به تعریف کردن بی میل میشه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد