سلام عزیزم من قرمه سبزی رو اینطوری درست میکنم
سبزی رو خودم میگیرم و سرخ میکنم
سبزی که گرفتی رو قشنگ سرخ کن سیاه باید بشه نه اینکه بسوزه ها قشنگ سرخ شه رنگش سیاه میشه
یه دونه پیاز بزرگ رنده ریز میکنم میزارم سرخ شه
سرخ شد گوشتا رو میریزم
درش میزارم گوشتا آب بندازه و قشنگ تفت بخوره بعد ابش کشیده شد با پیاز سرخ میشه
بعدش فلفل نمک زردچوبه میریزم ما یه ادویه مخصوص شهر خودمون داریم از اونم میزنم که مزه اش محشر میشه گوشتا با ادویه قشنگ سرخ شد سبزیو میریزم باز با سبزی یه تفت ریزی میدم بعدم لوبیا میریزم لوبیا هم چشمی میریزم اندازه دلخواهه لوبیا لعاب میده به خورش بعضیا لوبیا بخاطر نفخش کمتر میریزن
بعدش آب جوش داغ میریزم و میزارم قشنگ جا بیفته اخراش لیمو میریزم از اونجایی که قرمه سبزی رو ما خیلی ترش دوس داریم .۶یا ۷ تا لیمو پوست میگیرم پرک لیمو رو میریزم توش
ترش نشد یه ذره ابلیمو میزنم
۱۵ دقیقه مونده بود که قشنگ جا افتاده بود
زیر دیگ کم میکنم سر دیگ نیمه باز میزارم قشنگگگگ روغن میندازهههه نوش جونت