2777
2789

من دوست دارم به زندگیم پایان بدم

برای قبولی دانشگاه کلی زحمت کشیدم

اما حالا ک قبول شدم چند روزه نمیرم

تو قلبم دردی دارم که نفسمو میبره

هیچی نه پول نه لباس نه سفر نه گوشی هیچی مطلقا هیچی حالمو خوب نکرد

من عزیزانی رو در زندگیم از دست دادم و بعد از اون دچار شوک و فروپاشی عمیقی شدم

تنها چیزی ک مانعم میشه ترس از جهنمه وگرنه قید خانوادمم و آبرو و غمشونم زدم

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

بله چون مرتکب قتل نفس میشی

طبق نقل قول کسایی که تجربه‌ی نزدیک به مرگ دارن و خودکشی کردن عذابی که اونجا متحمل شدن بدتر از چیزی بوده که بخاطرش خودکشی کردن و علاوه براون همون دردی که بخاطرش خودکشی کردن همچنان ادامه‌دار بوده و حتی حسش بدتر از این دنیا بوده یعنی با خودکشی نه تنها تموم نشده بلکه بدتر هم شده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فکر می کنی فقط تو این مشکل و داری

یعنی ارزش شو داره بخاطر کنکور قید زندگی تو بزنی?

حتما میدونی با قانون جدیدی که اومده سه سال عقب افتادیم من دوسال پشت کنکور بودم دویال دیگه باید بمونم امتحان دهم و یازدهم بدم

منم بایدخودمو بکشم /??

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
چرا فکر می کنی فقط تو این مشکل و دارییعنی ارزش شو داره بخاطر کنکور قید زندگی تو بزنی?حتما میدونی با ...

متنو درست بخون

من امشب میرم بعنی الان داشتم 

برام عجیب بود این تاپیکو دیدم امیدوارم جهنمی نباشه اگه باشه از اینجا بهتر باشه واسه دانشگاه که هیچ چیزی نداره غمکین نباش دکتری هم بگیری تو این مملکت خبری نیست پس حرصشو نخو 

#🌻گفت از حالت بگو؟ گفتم#دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان 🚶🕳️.

عزیز دلم اینم از اثرات بسیار بد واکسن هست عزیزم 

برو یه کم عرق خار شتر بخر بخور هم چین حالت جا میاد که نگو و نپرس 

منم دعام کن 

می خوای هم برو به جای خوب ویزیت طب اسلامی شو 

صفراوی ها رو اصلا نخور 

من که میگم کبدت داغون شده دختر 

اندوه و غم ونا امیدی مال کبد هست 

سوره بلد و فجر هم زیاد بخون 

آب زیاد بخور 

روزه بگیر و قرآن بخون عزیز دلم 

ترنجبین هم خوبه برات 

برگ مو و ...

من امشب میرم بعنی الان داشتم برام عجیب بود این تاپیکو دیدم امیدوارم جهنمی نباشه اگه باشه از اینجا به ...

ای بابا دارم میگم دانشگاه هم قبول شدمم

رشته مورد علاقم اما حالم خوب نشد