2777
2789
عنوان

مرگ عذاب قبر و ترس از جهنم و خود کشی🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 48 پست
عزیز دلم اینم از اثرات بسیار بد واکسن هست عزیزم برو یه کم عرق خار شتر بخر بخور هم چین حالت جا میاد ک ...

عزیزم الان جدی ای ؟ 

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا دارم میگم دانشگاه هم قبول شدممرشته مورد علاقم اما حالم خوب نشد

دانشگاه مگه چ خبره نشد که نشد فکر کردی چیز مهمیه دانشگاه😑

#🌻گفت از حالت بگو؟ گفتم#دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان 🚶🕳️.

متنو درست بخون

باور کن منم خیلی مشکل داشتم مشکلم شکست عشقی و این چرت و پرتا نیست واقعا مشکلات بزرگی داشتم خیلی وقتا به خود کشی هم فکر کردم

ولی تو اوج ناامیدی خدا ی جوری کمکم کرد بزرگ ترین استرسم از گذشتم هنوز باورم نمیشه

به خدا اعتماد کن ناامید نبا تو از خیلیا جلو تری

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
من امشب میرم بعنی الان داشتم برام عجیب بود این تاپیکو دیدم امیدوارم جهنمی نباشه اگه باشه از اینجا به ...

مشگل توام حاد نیس بشین سرجات

از دید دیگران خودکشی همیقد بچه گانس پس بچه نشوو

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کلمه بزغاله مار رو سرچ کن عزیزم عکسش رو تو گوگل ببین،از اونا تو اتاق به بدن این فامیل ما که خودکشی ک ...

از حرفم تورو به خدا ناراحت شو من به خدا قصد جسارت و توهین ندارم ..اما خدایی راست میگی همچین خوابی دیدی؟🥲🙏بازم ببخشید 

چی میخوای داشته باشی که نداری؟

شدیدا دلم گرفته و شدیدا به امضاتون نیاز داشتم 

نوری بود برای قلبم 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

عزیزم شاید افسردگی گرفتی

افسردگی سرماخوردگی روحه یعنی اینقدر شایع هست که این اسمو بهش دادن

من احساس شمارو قبلا تجربه کردم الان بهترم 

در اولین فرصت برو دکتر کمکت میکنن هم دارو هم مشاور با نظر پزشک پیش برو 

خدایا شکرت🩷

همه زندگی شون همینه ، یکی تو جوانی یکی با سن بالاتر ، یکی مالش رو از دست میده ، یکی بیمار میشه ، یکی اطرافیانش و هزاران دلیل دیگه. 

منتها از هم بی‌خبریم. فقط کسانی که کافر به نعمت ها هستند و شکرگذار نیستند ، این دنیا نعمت زیاد بهشون میدن کا اون دنیا شاکی نباشند ، ولی اون دنیا بدترین حال رو دارند.