2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونی که میگه چرا به سگ توهین کردی گفتی خر 🤣🤣🤣الان خوبه طرفدارهای خرها بیان بهش بگن مگه خر چشه ...

😂😂😂 واقعا

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

تو شهر ما هم کلی سگ رو کتک زدن چشمشون رو در آوردن و هیچوقت مثل اول نمیشن.

شهر شما اون ادما وحشی بودن اما این خانم کاری به سگ نداشت اسی هم کاری نداره وسواس داره میچسبه بهش باید همش لباسشوبشوره.

صددرصد! شعور هم به اینه که همون‌طور که به فکر خودتی به فکر حیوون خدا هم باشی

به استارتر میگی خرس گنده

به کابرای دیگه توهین میکنی

که بگی حامی حیواناتی

برو خودت و تغییر بده ضرر نمیکنی

بد جور فاقد شعور و شخصیتی.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عزیزم شما با سگای هار اشنایی نداری؟ماهم از بچگی هزار مدل سگ دیدیم و باهاشون بازی کردیم ولی عقل رو به ...

آیا این سگ هار بوده ؟

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

تو شهر ما هم کلی سگ رو کتک زدن چشمشون رو در آوردن و هیچوقت مثل اول نمیشن.

خب هیچ آدم عاقلی از اون آدما طرفداری نمیکنه

ولی دلیل نمیشه ما از سگای ولگرد و وحشی حمایت کنیم!

اگه خدای نکرده سگ دست بچه یا خودتون و عزیزانتون رو هم قطع کنه یا بکشه بازم ازشون دفاع میکنید؟ 

خب منم مبترسم تپش قلب میگیرم سگ بهم نزدیک شه البته از خیابونیش میترسم

خب وقتی کاری نکرده حقی ندارید چیزی بگید گلم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

تو شهر ما یکیو تیکه پاره کردن هزار تا عمل کرده ولی هیچوقت مثل روز اولش نمیشع.

روایت داریم این حیوونا چون با ادما همزیستی دارن اگه اه بکشن میگیره..

یکی گربه اس یکی سگه یکیم گوسفند اگه اشتباه نکنم 

به استارتر میگی خرس گندهبه کابرای دیگه توهین میکنیکه بگی حامی حیواناتیبرو خودت و تغییر بده ضرر نمیکن ...

عشقم میکشه! توهین نبود والا 

اره معلومه کیه فقط اینو بدون خدا اون بالاست الکی خدا خدا نکن 

به آفریده هاش کمک کن تا بهت نگاه کنه 

ذاتت درست باشه 

آیا این سگ هار بوده ؟

عزیزم نمدونم اطلاعاتتون در چه حده 

ولی سگ و گربه هار ممکنه هیچ علامتی نداشته باشن 

فقط یک ناخن بکشن یا یک گاز سطحی بگیرن که بزاقشون به پوست بخوره شما هاری میگیری 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تو تاپیک عمومی نظر دادی جواب شنیدی چه سگ چه انسان وحشی که هزارتا جنایت انجام میدن همه جا است

هروقت ریپ زدم رو نظرت بعد بیا جواب بده

اره همه جا هس ولی اینا ناقل بیماری ان و چه بسا گشنشون بشه همه کاری از دستشون برمیاد