2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 147 پست
اگر سگا ولگرد نباشن مشکلی نیس وگر نه طرف به اینا چیکار داره صمنا شهرداری این سگارو نمیکشه

اره نمیکشه معلومه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد یه چیزی افتادم اسی 

تو روستای مامانبزرگم یکی بود یه سگ داشت به هر اینارو باهم غذا میداد تو یه جا 

بعد خرشو میفروشه به یکی دیگه 

خره از صاحب جدیدش فرار می‌کنه 

صاحب جدیده میره دنبالش خره گازش میگیره صاحب جدیده رو میبرن بیمارستان چون هاری گرفته بوده 

صاحبه از خره و خره از سگه هاری گرفته بوده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دقیقا توی محل زندگی مام یکی هست همیشه هم به مامانم میچسبه

مامانم از سگ وحشت داره هرسری که میره بیرون و میاد از استرس ۲کیلو کم میکنه

یبار که مامانم رفته بود نون بگیره  انقد به مامانم نزدیک شده بود مامانم از ترس نونو داده بود بهش که بهش حمله نکنه😂😂😂

بیماری چه بیماری ای دقیقا ؟ من هر روز بهشون میرسم اتفاقا!

عزیزم عینک بیارم خدمتتون؟ دوباره پستم رو بخونید

نوشتم بیااااریمش تا دنبال شما بیفته😄 

بعدم بیماری هم دارن، پس بیماری هاری چیه؟ 

این قدر آدم کشتن تا حالا، صورت آدم رو دریدن

خیلی از دنیا عقب هستید!

عزیزم‌ نر فوشه ؟ سگه واقعا از لحاظ ذهنی کم داره من خودم عاشق حیوونام احتمالا بچه بوده ظربه ای چیزی ب ...

عزیز شما اونطوری نوشتی من به نیت توهین برداشت کردم ناراحت شدم براتون پست گذاشتم

منتهی قبل اینکه شما پست منو ببینی جواب بدی باقی نفرات سریع دیدن و دلبخواه هر چی خواستن گفتن

تو کوچه ما هم یه سگ هست همینطور راه می‌ره من چندین سری غذا هم دادم ولی لب نزده 

حالا شما چندین سری براش یه گوشه غذا بریز شاید چشمش به شماست که غذا بدید . شاید دیگه دنبالتون نیوفتاد 

تو شهر ما یکیو تیکه پاره کردن هزار تا عمل کرده ولی هیچوقت مثل روز اولش نمیشع.

تو شهر ما هم 

کلی سگ رو کتک زدن چشمشون رو در آوردن و هیچوقت مثل اول نمیشن.

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

سمت ما هم آدما روزانه کلی سگو کتک می‌زنن دست و پاشون رو قطع میکنن

خوب اینم اصلا درست نیست اشتباه میکنن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خب اگه به قصد گاز گرفتن نمیدوعه سمتت و فقط برا اینکه میخواد باهات دوست بشه چه اشکالی داره دنبالت بیا ...

والا دوتا لباسه نهایتا میرم میشورم 

امروز اومد سمتم دوتا از مردایه همسایه دویدن سمتش پسره هم از اونور کوچه بلند  داد میزنه خاله چسبیده بهت میخنده ک مثلا من بترسم 

مرده چوب ورداشته سگه رو بزنه اونم میپیچه اینور اونور من  خودشو کوبید ب ماشین آزیر ماشین بلند شد و...

اصلا یه وضعی 

از وقتی باردار شدمم یکم حساس تر شدم زود میترسم بیخودی

عزیزم عینک بیارم خدمتتون؟ دوباره پستم رو بخونیدنوشتم بیااااریمش تا دنبال شما بیفته😄 بعدم بیماری هم ...

من هر روز پیششون هستم عشقم به این چرت و پرتا گوش نمیکنم

وقتی کاری بهشون ندارم چرا باید گاز بگیرن؟؟؟من از بچگی باهاشونم

عزیزم شما با سگای هار اشنایی نداری؟

ماهم از بچگی هزار مدل سگ دیدیم و باهاشون بازی کردیم ولی عقل رو به احساسات نبازید

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ