2777
2789
عنوان

دیگه تصمیم گرفتم دکتر زنان نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 59 پست
اینم تازه یاد گرفتن قبلنا این حرفا نبود فقط کارشون میکردنبه من میگفت یه دستگاهی آوردیم برای عفونت و ...

اما یه عفونت ساده رو نمیتونن درمان کنن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
عزیزم اتفاقا عمل نکردنش بخاطر اینکه درد حین رابطه ایجاد میشه سروی و بی میلی میاره صمنا ظاهر زیباش با ...

اینایی که میگین من خودم ندارم اصلا 

کسی که بخاطر زیبایی یا حالا مشکل رفته ویزیت بشه بله دکتر حق داره نظر بده 

درغیراینصورت چه نیازی داره بگه 

من که با حرف اون پانمیشم برم عمل

باید خودم تشخیص بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینایی که گفتی نیستمردی؟ اندام آقایون به اون بزرگی مشکل ایجاد نمیکنه، یه ذره گوشت، رابطه را درد ...

وقتی اطلاعات پزشکی ندارید نظر ندید

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

وقتی اطلاعات پزشکی ندارید نظر ندید

حتما اطلاعات دارم که نظر دادم

خانم!!! دکتر

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
حتما اطلاعات دارم که نظر دادمخانم!!! دکتر

اطلاع داشتید چنین چیزی نمیگفتید قطعااااا. الحمدالله نت و گوشی که دارید حداقل برای حفظ آبرو یه سرچ می‌کردید صحبت می‌کردید بد نبود 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اطلاع داشتید چنین چیزی نمیگفتید قطعااااا. الحمدالله نت و گوشی که دارید حداقل برای حفظ آبرو یه سرچ می ...

خانم دکتر با اطلاع و با آبرو

نوشته بزرگ شدن... نه بزرگ بودن

بزرگ بودن ژنتیکه و مشکلی نداره، ولی بزرگ شدن بر اثر بیماری یا هر چیزی بله مشکل سازه

این خانم مشکلی نداشته بابت چیز دیگه ای رفته دکتر ولی دکتر ماما را صدا زده بیا نگاه کن این بزرگه باید بره لابیا کنه بنده خدا به خاطر مشکل بزرگیش نرفته دکتر، از اون دلایلی که گفتی هیچکدوم را نداشته

Ok

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خانم دکتر با اطلاع و با آبرونوشته بزرگ شدن... نه بزرگ بودنبزرگ بودن ژنتیکه و مشکلی نداره، ولی بزرگ ش ...

خدایی بگو شوخی می‌کنی من هی میام بخندم ولی شک میکنم😐🤣

اطلاع داشتید چنین چیزی نمیگفتید قطعااااا. الحمدالله نت و گوشی که دارید حداقل برای حفظ آبرو یه سرچ می ...

این نظر از پایه غلطه چجوری میتونی راجب بدن خودت و هم جنسات همچین نظری بدی؟؟اگه خودت این عمل انجام دادی بخاطر زیبایی یا هرچی نباید بقیه رو مجبور کنی

الان درستش اینه ماهرجوری که هستیم بدن خودمون دوست داشته باشیم 

وقتی من مشکلی ندارم چرا باید انجام بدم؟چرا رو حساب حرف چندتا دکتر باید سلامتی خودم به خطربندازم؟

ینی کسی که لابیا کوچیک داره عفونت نمیگیره؟

من سه سال بود نداشتم الانم دکتر گفت خیلی کمه عفونتت

این نظر از پایه غلطه چجوری میتونی راجب بدن خودت و هم جنسات همچین نظری بدی؟؟اگه خودت این عمل انجام دا ...

چقدر سر مسایل بیخود گارد میگیرید 

من همچین مشکلی ندارم کسی هم داشته باشه میگم اگر مشکل ساز نشده عمل نکن 

چقدر آدم تند هستی شما هرچیزی رو به خودت میگیری 

یه چیز علمی غلطه چون شما خوشت نمیاد؟

دیگه منو ریپ نزن

چقدر سر مسایل بیخود گارد میگیرید من همچین مشکلی ندارم کسی هم داشته باشه میگم اگر مشکل ساز نشده عمل ن ...

اون ریپ نزنه من میزنم برید کاسه گداییتون رو جای دیگه بزارید انقدر به خاطر منافع مالیتون جون مردم رو به خطر نندازید الان واسه هر چیزی دکترا ایراد میگیرن که ملت رو بدن زیر تیغ جراحی از صورت بگیر تا بدن حالمونو بهم زدن این دکترا 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

اون ریپ نزنه من میزنم برید کاسه گداییتون رو جای دیگه بزارید انقدر به خاطر منافع مالیتون جون مردم رو ...

چی میگی شما؟؟؟ من نه پزشکم نه اصلا شغلم مربوط به کادر درمان هست . 

پس اینهمه سنگ اینارو به سینه نزنید و مردم رو تشویق به عمل نکنید

دختر جان

من سنگ کسی رو به سینه نزدم ... فقط گفتم نیازی نبوده اینقدر به استارتر بر بخوره مطلب علمی رو زیر سوال ببره 

لابیای که خیلی بزرگ باشه ممکنه موقع راه رفتن هم اذیت بکنهگاهی باعث درد هنگام رابطه میشه 

و حتی در بعضی موارد نمی‌ذاره مواد ترشحی خارج بشه و رطوبت زیادی میمونه و باعث رشد باکتری یا همون عفونت میشه 

من نمیدونم مشکل استارتر این بوده یا نه 

ولی واقعا آدمهایی که بی جهت مطلب علمی زیر سوال میبرنن رو مخن