2777
2789
عنوان

دیگه تصمیم گرفتم دکتر زنان نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 59 پست
کی گفته نداره.هم باعث تشدید عفونت میشه هم می‌تونه رابطه رو دردناک کنه هم موقع راه رفتن اذیت کنه خیلی ...

اصلا اینایی که گفتی نیست

مردی؟ 

اندام آقایون به اون بزرگی مشکل ایجاد نمیکنه، یه ذره گوشت، رابطه را دردناک و موقع راه رفتن اذیت و باعث عفونت میشه؟؟؟؟ 

شکل ظاهری به نژاد مربوطه، هیچکدوم اینا که گفتی هم باعث نمیشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا گلم داره دقیقا ارتباط مستقیم با سلامتی داره و هم عفونت بیشتر میگیری هم موقع رابطه جنسی اذیت میشی ...

ربطی نداره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عزیزم خب پزشک مشکلی ببینه بهت میگه چرا ناراحت میشی آشنا و فامیل که نیست مثلا پزشک بگه دیابت داری برو ...

نه عزیرم دیابت فرق میکنه اسی درست میگه این دکتر زنان ها دکون بازار وا کردن همشون پیشنهاد عمل زیبایی میدن حالا این خوبه من یه جا رفتم خانمه باردار بود بهش گفته بود چیه شکمت چربه بیا بعد عمل سزارین یهو چربیهای شکمتم تخلیه کنم انقدرم پولکی بود دکترش که حد نداشت از هر چیزی میکند 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

چرا گلم داره دقیقا ارتباط مستقیم با سلامتی داره و هم عفونت بیشتر میگیری هم موقع رابطه جنسی اذیت میشی ...

لطفا اطلاعات غلط ندید اینایی که گفتید هیچکدوم صحت نداره همش به خاطر پوله که عمل کنن جیبشونو پر کنن

خدای مهربون عاشقتم ❤️

اها خوب پس دیگه شما تشخیص دادی که هیچی دیگه ما دیگه درسشو نخونیم ممنون استاد

نیازی به درسش نیست

تجربه ثابت کرده

اها خوب پس دیگه شما تشخیص دادی که هیچی دیگه ما دیگه درسشو نخونیم ممنون استاد

اخه چرا باید ببریم چیزی که طبیعی تو بدنمون هست رو عمل کنیم 

من خودم بااینجپرکارای تهاجمی خیلی مخالفم 

خودشم جای به این حساسی اگه بزنن ادم ناقص کنن کلا میل جنسی از بین بره چی 

لطفا اطلاعات غلط ندید اینایی که گفتید هیچکدوم صحت نداره همش به خاطر پوله که عمل کنن جیبشونو پر کنن

خودشم ۲۴میلیون هزینه عملشه 

اخه یکی دوتومنم نیس

بعد اگه آنقدر ضرر داره چرا تو بدنمون هست اصلا

اخه چرا باید ببریم چیزی که طبیعی تو بدنمون هست رو عمل کنیم من خودم بااینجپرکارای تهاجمی خیلی مخالفم ...

عزیزم اتفاقا عمل نکردنش بخاطر اینکه درد حین رابطه ایجاد میشه سروی و بی میلی میاره صمنا ظاهر زیباش باعث اعتماد بنفس خانوم و تمایل بیشتر اقا میشه ضمنا تیره میشه به علت سایش بالباس وقتی بزرگ باشه

منم رفتم معاینه گفت این لابیا چیه بیا عمل کنگفتم همینجوری که هستم دوست دارم بعد این دکتر خنگ بجای عک ...

اینم تازه یاد گرفتن 

قبلنا این حرفا نبود فقط کارشون میکردن

به من میگفت یه دستگاهی آوردیم برای عفونت و جوانسازیه دوجلسه باید بیای

بعد جلسه ای یک و خورده ای 

همه جا دکون باز کردن بره خودشون