2777
2789
عنوان

دیگه تصمیم گرفتم دکتر زنان نرم

825 بازدید | 59 پست

واقعا حالم بدشد امروز 

بخاطر عفونت رفتم دکتر معاینه کرده میگه بیا برای عمل لابیا حتی ماما رو از اتاق بغلی صدا کرده اینه آورده که من ببینم لابیا عمل میخاد واقعا مردم از خجالت

شاید دوست ندارم عمل کنم به اونا چه 

چرا باید برم عمل اجباریه مگه 

کار کردن یه دکترم نمیشه رفت

عزیزم خب پزشک مشکلی ببینه بهت میگه چرا ناراحت میشی آشنا و فامیل که نیست 

مثلا پزشک بگه دیابت داری برو دارو بگیر ناراحت میشی میگی به تو چه شاید نخوام زنده بمونم؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اینم بگم بابیت بزرگ عیب نیست بهش میگفتی من همینطوری دوست دارم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

عزیزم خب پزشک مشکلی ببینه بهت میگه چرا ناراحت میشی آشنا و فامیل که نیست مثلا پزشک بگه دیابت داری برو ...

اگه مشکلی داشت خود استارتر به فکر عمل میوفتاد 

نه اینکه بخاطر پول بخوان به ادما حس ناکافی بودن بدن 

اگه مشکلی داشت خود استارتر به فکر عمل میوفتاد نه اینکه بخاطر پول بخوان به ادما حس ناکافی بودن بدن

چه ربطی به پول داره لابیای بزرگ باعث تشدید عفونت میشه ای بابا

این یه عمل زیبایی ربطی به سلامتی نداره

کی گفته نداره.

هم باعث تشدید عفونت میشه 

هم می‌تونه رابطه رو دردناک کنه 

هم موقع راه رفتن اذیت کنه 

خیلی چیزای دیگه 

همه برای زیبایی انجام نمیدن

منظوری نداشته عزیزم لابیای بزرگ باعث میشه ترشحات به خوبی خارج نشه و توی مجرا بمونهبه خاطر زیبایی نگف ...

بعید میدونم 

اخه این عملا تازه اومده پس قبلا چیکارمیکردن 

همش بخاطر پوله

عزیزم خب پزشک مشکلی ببینه بهت میگه چرا ناراحت میشی آشنا و فامیل که نیست مثلا پزشک بگه دیابت داری برو ...

مثل اینه که بری دکتر گوش و حلق و بینی و دکتر بگه چه دماغ گنده ای داری و بیا عمل کن

بدت نمیاد؟

عمل زیبایی واقعا یک مسئله شخصیه