2777
2789
عنوان

قبرستان مخروبه

219 بازدید | 30 پست

سلام خانوما قبرستونی رو تو تهران یا اطرافش یا حتی کرج جایی میشناسین ک خاکی باشه و قدیمی؟؟؟رفت و امد نباشه داخلش

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی یه سر برو آرامستان مسیحیا روحت تازه میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

برا چی؟🤔

ما قبرستون روستامون یه روز خیلی کنجکاو شدم رفتم همه جاشو گشتم حتی توی باغای نزدیک قبرستون قبر دیدم خیلیییی قدیمی بودن🤦🏻‍♀️

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
برا چی؟🤔ما قبرستون روستامون یه روز خیلی کنجکاو شدم رفتم همه جاشو گشتم حتی توی باغای نزدیک قبرستون ق ...

کجاعه روستاتون روستای خودمون هست منتها دوره من تهرانم

نه

مشخصه واسه طلسم نمیخوایی 🫤🫤

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
هیچی دوس دارم برم

درگیر میشیا 

ممکنه اذیتت کن حالا خود دانی

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
نه ولی یه سر برو آرامستان مسیحیا روحت تازه میشه

رفتم بهشت زهرا قطعه ۴۱ اقاهه بهم گفت بیابیرون ممنوعه