2777
2789
عنوان

قبرستان مخروبه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم بهشت زهرا قطعه ۴۱ اقاهه بهم گفت بیابیرون ممنوعه

پاسدار گمنام تهران ورود عموم آزاده فقط شنبه ها و یکشنبه ها راه نمیدن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اگه واسه جادو جمبل میخوای بی خیال شو اینجور کارا شر داره.ابن باویه وسط هفته خلوته ولی مخروبه نیست

مرسی عزیزم نه جادو جنبل نیست

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀
عه چرا

خود مسیحیا میرن بیشتر بقیه رو اجازه نمیدن ولی بقیه روزا اوکیه میتونی بری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
حسم میگه برا طلسمه

حست اشتباه میکنه قشنگم من دوس دارم برم رفتم بهشت زهرا همش نکهباناش بالا سر ادمن

چرااا

قبرستان های مخروبه اکثر خونه ی موجودات ماوراس بری اونا اذیت میشن ممکنه برای اذیتت همرات بیان

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
حست اشتباه میکنه قشنگم من دوس دارم برم رفتم بهشت زهرا همش نکهباناش بالا سر ادمن

اگ برا آرامش میخوای بری خب برو معراج شهدا

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
واسه طلسم نمیخوای پس میخوای بری اونجا قدم‌ بزنی من تهران نیستم

شما هر جور دوس داری فکر کن

خواستی بری قبرستون کهنه و دور.تنها نرووو.ممکنه بترسی و وحشت کنی..دوست من شب رفته بود ترسیده بود متاس ...

روز میرم قبرستون ده ونک و اجودانیه رو پیدا کردم