2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حالبن واقعامن که به شما میگم خودت صلاح زندگیت رو میدونی دارم تشویق میکنم به خدایی ناکرده قتل و ...

عزیرم منی که گفتم به شما تشویق میشه انگیز نزدم محترمانه باهاشون حرف زدم 

و واقعا یه مادر نگران و دو پله به یه حرف شما و من تشویق میشه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

کی بهشون انگ زد؟؟ اگه صلاح خودشو میدونست تاپیک نمیزد خودش داره میگه دلم راضی نیست بکشمش

دوست عزیز من و شما فکر نمیکنم باهم دعوا و بحثی داشته باشیم

شما به مقام معلم بودن ایشون توهین کردی درصورتی که به عنوان یک‌مادر مستاصل اومده اینجا نه به عنوان یک مادر معلم و تحصیلکرده

بله منم و خیلیا میدونیم سقط خوب نیست و جان رو خدا داده اما شمایی که میای دست می ذاری رو‌نقطه ضعف این مادر که در کنار دیدن خیانت از همسر داره به سختی زندگی میکنه و به قول شما دلش راضی به سقط نیست رواست که بهش اینقدر جبهه بگیرید

عزیرم منی که گفتم به شما تشویق میشه انگیز نزدم محترمانه باهاشون حرف زدم و واقعا یه مادر نگران و دو پ ...

به نظرم بهتره ما از تاپیک بریم. هر کی میگه سقط نکن چند تا حرف باید بشنوه به منم گفت بی‌شعور اما هر کی میگه خود دانی بکشش کلی تعریف و تمجید شنید. خدا رو شکر وجدانم راحته کسی رو به مرگ بچش تشویق نکردم و مسبب یه قتل نشدم روز همگی خوش💐💐

دوست عزیز من و شما فکر نمیکنم باهم دعوا و بحثی داشته باشیمشما به مقام معلم بودن ایشون توهین کردی درص ...

همین الان هم میگم ایشون به عنوان یه معلم که قراره الگوی تربیتی دیگران باشه حق نداره بچشو بکشه اگه شما خلاف این رو میگی حرفی ندارم ریپ نزن واقعا دوس ندارم با امثال شما هم کلام بشم

بت میگم برو پیش مشاوره چون هر کی اینجا یه چیزی میگه البته همه که خوبتو میخان خداییش و چقدر کاربرا وا ...

من خودم بچمو میخوام دوسش دارم مادرشم عشقمه دنیامه نفسمه تمام وجودمه اینقدر گریه کردم گفتم این طفلک چه گناهی کرده اخه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیرم منی که گفتم به شما تشویق میشه انگیز نزدم محترمانه باهاشون حرف زدم و واقعا یه مادر نگران و دو پ ...

دوست عزیزم بله شما کاملا محترمانه حرف زدی ولی من هم حرف نامربوطی نزدم گفتم شرایط زندکیت رو خودت میدونی اما یک سری دوستان دیگه هستن که فکر میکنن با توهین به استارتر الان مدال شجاعت جلوگیری از سقط رو بهشون میدن

من خودم بچمو میخوام دوسش دارم مادرشم عشقمه دنیامه نفسمه تمام وجودمه اینقدر گریه کردم گفتم این طفلک چ ...

ای جانم خب پس نگهش دار گلم عزیزدل ما که میدونیم دوسش داری ما که میدونیم نمیگذری 

از تصمیم اشتباهت برگرد پس

همین الان هم میگم ایشون به عنوان یه معلم که قراره الگوی تربیتی دیگران باشه حق نداره بچشو بکشه اگه شم ...

قطعا هم من علاقه ای به هم صحبتی با کسی که یک مادر مستاصل رو باهاش اینقدر بد صحبت میکنه ندارم

روز خوش

من خودم بچمو میخوام دوسش دارم مادرشم عشقمه دنیامه نفسمه تمام وجودمه اینقدر گریه کردم گفتم این طفلک چ ...

میدونم شرایطی سخته از رو دلخوشی که این تصمیم رو نگرفتی ولی خدا کمکت می‌کنه توکل کن به خدا عزیزم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دوست عزیزم بله شما کاملا محترمانه حرف زدی ولی من هم حرف نامربوطی نزدم گفتم شرایط زندکیت رو خودت میدو ...

شما درست میگی 💚🌱

اسی مطمئن باش اگه خدایی نکرده سقطش کنی دیگه اون آدم سابق نمیشی و خیلی حسرتشو میخوری. مشکل داری فشار روته درست ولی مراقب باش از این امتحان رو سفید بیای بیرون