2777
2789
عنوان

دارم از همسرم جدا میشم و باردارم میخوام بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 127 پست
باشه گلم ب حرفات فکر میکنم

اسی الان خیلی حساسی و شرایطتم بحرانیه

هم داری با عصبانیت تصمیم میگیری هم دودلی که نگهش داری.

با مشاور صحبت کن اگه واقعا شرایط مالیت فراهمه نگهش دار اگه نیس یه فکر دیگه بکن بالاخره اون اشغالم باید خرج بچه هارو بده نمیتونه بزاره بره خالی خالی.

قطعا که حضانتم بگیر چون اون لاشخور لیاقت نداره رنگ بچه هارو ببینه

من تشویق نمیکنم ولی مثل خیلیا تو این تاپیک هم بهش بی احترامی نمیکنمفقط میگم‌ خودش بهتر از هرکس دیگه ...

دقیقا بقیه نمیدونم چی حالی دارم و تو چی شرایط بدی هستم

فقط تاپیک زدم نظرات بقیه رو بخونم تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گلم بهش فکر میکنممنم تاپیک زدم نظرات بقیه رو بخونم و بهترین تصمیم رو بگیرماصلا راضی ب سقط بچه ...

عزیزم شما به تصمیمی که خدا برات گرفته اعتماد کن شاید این امتحان زندگی توه

ممنونم گلم بهش فکر میکنممنم تاپیک زدم نظرات بقیه رو بخونم و بهترین تصمیم رو بگیرماصلا راضی ب سقط بچه ...

انشالله بیای تایپک بزنی و بگی نگهش داشتم🥲 

ما همه گرفتاریم تو این زندان ولی باید درست تصمیم بگیریم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

متاسفانه یه عده ندونسته چیزی میگن که فاجعه به بار میاد. ایشون نمیدونه اگه این مادر به حرفش گوش بده و ...

چی برای خودتون  داستان درست میکنی

من نه تشویقی کردم که بخوام تو قتل شریک باشم و نه مثل امثال خیلیا بهشون بی احترامی کردم

گفتم صلاح زندگی خودش رو از من و شما بهتر میدونه و اگر تصمیمش بر اینه تا بچه بزرگتر نشده هر تصمیمی میخواد بگیره

الحمدالله اینجا همه علامه دهر هستن

اسی الان خیلی حساسی و شرایطتم بحرانیههم داری با عصبانیت تصمیم میگیری هم دودلی که نگهش داری.با مشاور ...

حصانت بچه ها با خودمه 

نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیدونم چ کاری درسته😔

اصلا مغزم کار نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا بقیه نمیدونم چی حالی دارم و تو چی شرایط بدی هستمفقط تاپیک زدم نظرات بقیه رو بخونم تا بتونم بهت ...

قطعا تصمیم گیرنده نهایی خودتی گلم مثلا من بگم بکش یا چار تا بگن بکش میکشی؟؟! یا بگیم نگه دار نگه میداری؟؟!

خودت فکر کن در موردش چون اون بچه با خاست و اراده شمادوتا اومده بقالی سر کوچه که نیاوردتش

چی برای خودتون داستان درست میکنیمن نه تشویقی کردم که بخوام تو قتل شریک باشم و نه مثل امثال خیلیا به ...

خودشون تو شرایطی نیستن تصمیم درست بگیرن حالشون خیلی بدتره. حرفای ما تاثیر زیادی دارن💐

دقیقا بقیه نمیدونم چی حالی دارم و تو چی شرایط بدی هستمفقط تاپیک زدم نظرات بقیه رو بخونم تا بتونم بهت ...

خیلی حالبن واقعا

من که به شما میگم خودت صلاح زندگیت رو میدونی دارم تشویق میکنم به خدایی ناکرده قتل و شدم آدم بده

اما امثال اینا که دارن به شما به عنوان یک مادر مستاصل هزار تا انگ و بی احترامی میچسبونن شدن آدم خوبه 

مامانم به گفته خودش هر کاری کرد تا خواهرم سقط شه ولی نشد الان که گرفتار شده و تنها فقط خواهرم می‌تون ...

چه خوب

انشاالله هر چی صلاحه همون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی حالبن واقعامن که به شما میگم خودت صلاح زندگیت رو میدونی دارم تشویق میکنم به خدایی ناکرده قتل و ...

میدونم گلم خوندم همشون رو 

و ازتون ممنونم 

منم جواب ندادم شما هم جوابشون رو نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی حالبن واقعامن که به شما میگم خودت صلاح زندگیت رو میدونی دارم تشویق میکنم به خدایی ناکرده قتل و ...

کی بهشون انگ زد؟؟ اگه صلاح خودشو میدونست تاپیک نمیزد خودش داره میگه دلم راضی نیست بکشمش 

من تشویق نمیکنم ولی مثل خیلیا تو این تاپیک هم بهش بی احترامی نمیکنمفقط میگم‌ خودش بهتر از هرکس دیگه ...

عزی م خیلی خوبه که آدم درستی هستی و بی احترامی نمیکنی ولی این مسأله خیلی روشنه که سقط گناهه خصوصن وقتی از ۱۴ هفته گذشت 

جدا از اون خیلی محتمل هست مادر بعد سقط عمدی پشیمون بشه و مشکلاتم روحی و جسمی زیادی براش به وجود بیاد 

قطعا بودنش تو این دنیا مفید تر از نبودنش بوده که خدا خلقش کرده 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

حصانت بچه ها با خودمه نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیدونم چ کاری درسته😔اصلا مغزم کار نمیکنه

بت میگم برو پیش مشاوره چون هر کی اینجا یه چیزی میگه البته همه که خوبتو میخان خداییش و چقدر کاربرا واست ناراحتن .

خودت برو تو یه اتاق تنها فکر کن ببین دوسش داری حسی داری و حست چی میگه ببین دلت چی میگه دل و عقلتو بزار کنار هم ببین کدومشون درست میگن