2777
2789
عنوان

تاحالا پیش روانشناس رفتید

149 بازدید | 26 پست

تونست مشکلتونو حل کنه 

سلام خانما 

من ۲۱سالمه 

دانشجوام 

مشکلاتی که دارم زیادن 

یکی از اونا کمبود شدید اعتناد بنفسه طوری که تو خیابون حس میکنم همهههههه دارن نگام میکنن و وقتی کسی نگاه کنه و باهاش چشم تو چشم شم حس بد میگیرم 

و دائما تو ذهنم راجب خودم بد قکر میکنم 

مثلا فکر میکنم با همه ادما فرق دارم 

یه ایراد بزرگ دارم 

در صورتی که همه چیم معمولیه

خیلیا از چهرم تعریف میکنن میگن ناز و خواستنی هستی ولی من خودمو قبول ندارم 

واقعاااااااا دیگه خسته شدم 

هرروز میام دانشگاه

مثلا اگه جایی آدم زیاد باشه برا اینکه باهاشون چشم تو چشم نشم گوشیمو میگیرم دستم 

این موضوع خیلییییییییییی منو ادیت میکنه 

ذهنم اشفتس 

گاهی خوبما ، نگاه دیگران اصلا برام مهم نیس و جالبه اون روز کسی بهم نگاه نمیکنه و همه چی اوکیه

خواهش میکنممم اگه هرکدومتون مشکل منو داشتید یا دارید راهنماییم کنید 

من رفتم خیلی تاثیر داره. حتی میتونی پیش روانشناس دانشگاه بری 

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا مشکلات تو رو دارم ولی میرم پیش مشاور دانشگاه. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اسی بخدا انگار منیییی😐🤣🤣منم کاملا اینجوریمولی فک کنم مشکل اضطراب اجتماعی باشه

وای جدی میگی 

ببین من تو راهروهای دانشگاه مثلا ببینم چند نفر نشستن رو صندلی و اگه من از اونجا رد بشم امکان داره نگام کنن گوشیمو میگیرم دستم 

شما چی

حتما برو تراپی ولی یه روانشناس خوب پیدا کن هر روانشناسی خوب نیست یا برای تو خوب نیست ممکنه ارتباط نتونی بگیری اگه یه مورد اینجوری شد بیخیال روند تراپی نشو برو یه روانشناس دیگه 

اینجوری فقط خودت اذیت میشی روان خودت آسیب میبینی

روانشناس هم یه بخشی از ماجراست بخش مهمش خود تویی که باید بخوای که بهتر شی و تلاش کنی براش وگرنه کار روانشناس سخت‌تر میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وای جدی میگی ببین من تو راهروهای دانشگاه مثلا ببینم چند نفر نشستن رو صندلی و اگه من از اونجا رد بشم ...

منم گوشی میگیرم دستم

همین امروز توی خیابون

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
حتما برو تراپی ولی یه روانشناس خوب پیدا کن هر روانشناسی خوب نیست یا برای تو خوب نیست ممکنه ارتباط نت ...

یه وقتایی انقد حس قدرت بالایی دارم ، حالم خوبه ، شاید باورت نشه ولی اینجور مواقع اصن کسی بهم نگاه نمیکنه ، روانم آرومه شادم 

ولی اکثر مواقع رو مود بدم 

کلا تو ذهنم گفتگوی منفی دارم با خودم