2777
2789
اول باید مطمئن باشی صلاحیت اینو داری یا نه ؟ تو انسان کاملی قاضی هستی یا چی ؟ ببخشید مگه شما زندگی ش ...

ما ترجیح میدیدم تو جنگل خودمون با آدمای پاک زندگی کنیم نه تو شهر پیشرفته شما با آدمای خائن

اصالت من اجازه حضور یک خائن تو زندگیمو نمیده و بله اگه خواهرم از همسرم خیانت ببینه و بهم نگه هیچوقت نمیبخشمش

ما پاک زندگی میکنیم نمیدونم چرا برای شما انقدر عجیبه

نی نی سایتی ها چطوری یهو انقدر روشن فکر شدن؟؟؟؟ به هر حال این خانومی یه چیزی فهمیده و به داداشش هشدا ...

اگه اینجوری باشه بهترین کارو کرده ولی آدم ها پشت کلماتشون قایم شده حسادت و کینه از تک تک جملات ایشون میباره از روی حسادت و کینه رفته زندگی یکی رو داعون کرده انتظار داری بشینیم دست بزنیم ؟ 

خدا قاضیه 

همین ایشون دو سه ماه دیگه تاپیک ناله میزنه و برای اتفاقات ناگواری که براش افتاده صحبت میکنه 

فکر کردید اتفاقات الکیه میوفته همه چی بهم مربوطه

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اینجوری باشه بهترین کارو کرده ولی آدم ها پشت کلماتشون قایم شده حسادت و کینه از تک تک جملات ایشون ...

شما خودت همین الان داری استارتر رو قضاوت میکنی که از روی حسادت تهمت زده بعد حرف از قاضی بودن خدا میزنی؟

نی نی سایتی ها چطوری یهو انقدر روشن فکر شدن؟؟؟؟ به هر حال این خانومی یه چیزی فهمیده و به داداشش هشدا ...

بخدا اگه خیانت داداشمو گفته بودم نمیگفتن داری اشتباه میکنی فحش و نفرین میبستن به داداشم ولی زنش و میگن تو از حسودی اینکار و میکنی زندگی شونو بهم زدی 

اگه اینجوری باشه بهترین کارو کرده ولی آدم ها پشت کلماتشون قایم شده حسادت و کینه از تک تک جملات ایشون ...

خیلی عذرمیخوام ولی شما دارین از موضوع خارج میشین

بنده خدا کجای حرفاش بوی حسادت میده؟

من که به شخصه نفهمیدم 

اتفاقا خوب کاری کرده اگه خیانت آدما رو لو ندیم روز به روز وقیح تر میشن چون کسی کاری به کارشون نداره و‌میتونن گندکاری های بیشتری کنن 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
ما ترجیح میدیدم تو جنگل خودمون با آدمای پاک زندگی کنیم نه تو شهر پیشرفته شما با آدمای خائناصالت من ا ...

خیانت رو تو خیابون وسط آدما انجام نمیدن که خواهر شما ببینه یکی گیریم خیانت کار باشه خیلی مخفیانه اینکارو میکنه و کسی باید بفهمه که صبح تا شب طرف رو بزاره زیر ذره بین

حالا فارغ از اینکه طرف خیانت کار یا نه اگر چنین آدمی باشه که زندگی شخصی خودش رو ول کنه سرشو بکنه تو زندگی برادر و برادرزن و ... به نظرم یه آدم مریض هست

بعد شما اگه آرامش داشتی تاپیک لرزیدن دست و پات تو خواب رو نمیزاشتی عزیزم 

تو اگه بیل زن بودی برای باغ خودت میزدی

خدافظ

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

آخه تویی که دم از انسانیت و خدا و قضاوت میزنی تو خودت داری بمن تهمت میزنی از کجای کلمات من حسادت دیدی فعمیدی کجای حرفهای من بوی حسادت داشت بعد من چرا باید به برادرم و زنش حسادت کنم اصلا حسادت به چی به کی تو خودت الان داری تهمت میزنی

اول که دنیا اصلا دار مجازات نیست. وگرنه این همه ظلم تو دنیا نبود. خیلی ها خیلی کارای بد میکنن و هیچ وفت نتیجه اشم نمیبینن. نمونه اش این همه ظلم و فقر و بدبختی که تو دنیا اتفاق میفته.

حالا این که این خانم اتفاق بدی براش در اینده بیفته یا دلیل اتفاقای بد ایندش این باشه یا نه اصلا کار من نیست قضاوتش.

اما اینکه نی نی سایتیا حق رو مستقیم به اون طرف میدن خیلی عجیبه. مسیج هاش رو که میخونی میبینی چقدر بددهنی کرده، خودش اعتراف کرده با کسی بوده که حالا دوست داداشش بوده.. حالا چرا دوست برادرم باید بیاد منو ببینه خودش جای سواله .. ولی منم اگه زن برادرم به برادرم خیانت مبکرد با عصبانیت ازش حرف میزدم.

اینکه میگن نباید زندگیشونو از هم میپاشبدی مزخرف محضه. اتفاقا اون زندگی باید پایده شه از هم،  زندگی ای که توش احترام و صداقت نباشه و یه طرف اون یکی رو مورد سو استفاده قرار بده چه ارزشی داره؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

آدمای این سایت چقدر جالب هستند 

اگه آقایی برادری شوهری خیانت میکرد هزارجور حرف میزنن طرف و تا پای اعدام میبرن 

حالا که زنداداش ایشون هست حرف ورق برگشت 

البته اگه قضیه برعکس بود خواهرشوهر بود که دیگه بماند 

آخه تویی که دم از انسانیت و خدا و قضاوت میزنی تو خودت داری بمن تهمت میزنی از کجای کلمات من حسادت دید ...

من آدم چروندم عزیزم