2777
2789
خانوما مگه ندیدین خانوما داره بخاطر دیدنش با پسر غریبه دلیل میاره پس واقعا یه چیزی بوده بر فرض واقعا ...

خیانت ک کلا آدم بی اصل و نسب میکنه 

ولی یه درصد فکر کن موقعیت جوری قرار گرفته ک حضوری باشه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😆😆😆😆🤣🤣🤣خدایی جدی گفتی یا شوخی کردی حسادت؟؟؟شیطاااان؟؟؟ چرا جواب درست به سوالم ندادی تفره رفتی ...

عمرا من تو زندگی شخصی کسی دخالت و تفتیش کنم حتی اگر زن داداشم همین الانم در حال خیانت باشه انقدر باشعور و با فرهنگ هستم که نرفتم کنجکاوی و تفتیش زندگی شخصیش ( گفتم اگر )

ولی تو رفتی انجام دادی که فهمیدی حالا خیانت میکنه یا نمیکنه

پس شما هنوز نمیدونی زندگی شخصی یعنی چی

ببین عزیزم بالا بری پایین بیایی شما اگر باعث جدایی دو نفر شدی صد در صد تقاص میدی حالا دعا کن به قرص و تیمارستان نیوفتی

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

خیانت ک کلا آدم بی اصل و نسب میکنه ولی یه درصد فکر کن موقعیت جوری قرار گرفته ک حضوری باشه

آره تو کافه خارج از شهر قلیون کباب و مشروب بعدم ویلا درست میگی شما واقعا شاید راجب مشکل برادرش حرف میزده فقط یه چیزی چرا شب تا صبح طول کشیده حرفهاشون؟

نی نی سایتی ها چطوری یهو انقدر روشن فکر شدن؟؟؟؟ به هر حال این خانومی یه چیزی فهمیده و به داداشش هشدار داده اونم خود ش حتما عقل داره بررسی کرده یه چیزی دیده که کار به اینجا کشیده. 

اینجا اون ادم خیانت کاره که زندگی خودشو خراب کرده نه کسی که رفته به برادرش خبر داده. 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من تو خانواده ای بار اومدم که نمیزاریم از احساسات عزیزانمون سواستفاده بشه دیگه اینکه شما چطور هستین ...

اول باید مطمئن باشی صلاحیت اینو داری یا نه ؟ تو انسان کاملی قاضی هستی یا چی ؟ ببخشید مگه شما زندگی شخصی نداری ؟ شوهر و بچه و فلان نداری؟ حق میدی برادرت بیاد داخل زندگیت و هر نظری بده ؟ اگه بله تبریک میگم شما در جنگل زندگی میکنی

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

اگه واقعا مطمئنی که خائن بوده،

کار خوبی کردی که به داداشت اطلاع دادی..

مرد میره هزار جور بدبختی میکشه،حرف میشنوه،کارمیکنه..

بعد خیلی راحت زنش با یکی دیگه حالشو میبره..

بعد یه سری دنبال کارما و فضولی و ...هستن...

$+♡+£=○
آره تو کافه خارج از شهر قلیون کباب و مشروب بعدم ویلا درست میگی شما واقعا شاید راجب مشکل برادرش حرف م ...

شما اینارو از کجا متوجه شدی 

همسرش نگفته کجاست این آدم؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ولی ایشون هم میتونه از شما شکایت کنه به جرم تهمت، اگه نتونید ثابت کنید خودتون هم پاتون گیره.چرا هی ه ...

آره اما شماره و تماس پیام معلوم میکنه که خیانت یا نه 

ی همسایه ما داشتیم شوهرش از طریق خط تونست ثابت کنه زنش با یکیه و طلاقش داد