اگه هستید بگید شات پیامهاش و بزارم میتونم براش شکایت کنم محکومش کنم؟؟چون خیانت میکرد دستش و رو کردم با مدرک الان فرستادش خونه باباش داداشم اونم واسه من چرت و پرت میفرسته اگه هستید بگین بزارم بخونید و بگین میتونم به غلط کردم بندازمش با شکایت یا ارزش نداره وقت بزارم
خانوما مگه ندیدین خانوما داره بخاطر دیدنش با پسر غریبه دلیل میاره پس واقعا یه چیزی بوده بر فرض واقعا ...
خیانت ک کلا آدم بی اصل و نسب میکنه
ولی یه درصد فکر کن موقعیت جوری قرار گرفته ک حضوری باشه
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😆😆😆😆🤣🤣🤣خدایی جدی گفتی یا شوخی کردی حسادت؟؟؟شیطاااان؟؟؟ چرا جواب درست به سوالم ندادی تفره رفتی ...
عمرا من تو زندگی شخصی کسی دخالت و تفتیش کنم حتی اگر زن داداشم همین الانم در حال خیانت باشه انقدر باشعور و با فرهنگ هستم که نرفتم کنجکاوی و تفتیش زندگی شخصیش ( گفتم اگر )
ولی تو رفتی انجام دادی که فهمیدی حالا خیانت میکنه یا نمیکنه
پس شما هنوز نمیدونی زندگی شخصی یعنی چی
ببین عزیزم بالا بری پایین بیایی شما اگر باعث جدایی دو نفر شدی صد در صد تقاص میدی حالا دعا کن به قرص و تیمارستان نیوفتی
برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi
نی نی سایتی ها چطوری یهو انقدر روشن فکر شدن؟؟؟؟ به هر حال این خانومی یه چیزی فهمیده و به داداشش هشدار داده اونم خود ش حتما عقل داره بررسی کرده یه چیزی دیده که کار به اینجا کشیده.
اینجا اون ادم خیانت کاره که زندگی خودشو خراب کرده نه کسی که رفته به برادرش خبر داده.
من تو خانواده ای بار اومدم که نمیزاریم از احساسات عزیزانمون سواستفاده بشه دیگه اینکه شما چطور هستین ...
اول باید مطمئن باشی صلاحیت اینو داری یا نه ؟ تو انسان کاملی قاضی هستی یا چی ؟ ببخشید مگه شما زندگی شخصی نداری ؟ شوهر و بچه و فلان نداری؟ حق میدی برادرت بیاد داخل زندگیت و هر نظری بده ؟ اگه بله تبریک میگم شما در جنگل زندگی میکنی
برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi
آره تو کافه خارج از شهر قلیون کباب و مشروب بعدم ویلا درست میگی شما واقعا شاید راجب مشکل برادرش حرف م ...
شما اینارو از کجا متوجه شدی
همسرش نگفته کجاست این آدم؟
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂