اگه هستید بگید شات پیامهاش و بزارم میتونم براش شکایت کنم محکومش کنم؟؟چون خیانت میکرد دستش و رو کردم با مدرک الان فرستادش خونه باباش داداشم اونم واسه من چرت و پرت میفرسته اگه هستید بگین بزارم بخونید و بگین میتونم به غلط کردم بندازمش با شکایت یا ارزش نداره وقت بزارم
اون کسی که زندگیش رو ویران کرده فرد خیانت کار هس نه کسی که لوش میده، پس بی خود مدافع آدم های خیانتکار نباشین، چه بسا طول میکشید با دوست پسر نقشه قتل شوهره رو می کشید یا اول ملک و املاک رو بالا میکشید و طلاق می گرفت... ازش شکایت کن این جور آدما چه زن چه مرد وقتی لو میرن به جای اینکه از خجالت بمیرن طلبکار هم می شن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ننوشته ک فرستادمش نوشته فرستادش خونه باباش داداشم اول بخون بعد
هیچ فرقی نداره یه خاهر حق دخالت در زندگی برادرش رو نداره و طرف وقتی به این حد رسیده که مجبور شده فحاشی های بدی بکنه مطمئن باش ایشون زندگی برادرش رو نابود کرده
تقاصشو پس میده
برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi
ولی کار جالبی نکردی در کل که با افتخار میگی فرستادمش خونه باباش،کارما داره،من اگه بودم تا جایی که جونداشتم سعی میکردم زندگیشونو درست کنم،با زنش صحبت میکردم منصرفش میکردم از این گناه،دلم واسه داداشتم سوخت گیر زنای بی عقل افتاده دور واطرافش.