2777
2789
به هیچ وجه فضولی نیست شما یه نفر از پدرت کلاهبرداری مالی کنه میگی خودش میدونه و اموالش یا بهش اطلاع ...

کلاهبرداری از پدرم توسط غریبه خیلی فرق داره تا اینکه برم زندگی داداشم رو ویران کنم ! 

در کل زندگی شخصی هرکسی به خودش مربوطه حتی اگر زن داداش ایشون خیانت میکرده ( که بعید میدونم از روی حرفاش ) حق اینو نداشته زندگیشو نابود کنه

مطمئن باش تقاص پس میده بابتش

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا من باید خیلی فضول باشم که زندگی زن داداشم رو تفتیش و بررسی کنم همینجا مشکل اول از من شروع میشه ...

گلم ماه همیشه پشت ابر نمیمونه ایشونم قطعا ی موردی دیده ک توجهشو جلب کرده وگرنه مریض نیست زندگی داداششو بهم بزنه 

ممکنه اصلا بار اول اتفاقی زنداداششو با یکی ببینه 

و متوجه بشه  به نظرم خوب کرده اگ ایشون نمیدید یکی دیگه ی اقوام دیگه ی دوست ی آشنایه دیگه میدید  واقعا انقد جبهه گرفتن نداره الان لون باید از خودش خجالت بکشه ک خیانت کرده نه اینکه دنبال زیر بغل مار باشه ک کی دیده کی فهمیده بیخود کرده بدون اطلاع شوهرش رفته با دوست برادرش صحبت کرده. هر کاری ک بدون اطلاع همسر باشه اونم با جنس مخالف خیانت محسوب میشه چ مرد چ زن 

لطفا اقایان درخواست ندن
چه عجیبین شما واقعا!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید دیگه ما تو مناطق و خانواده های جنگی شما بزرگ نشدیم که برادر میپره تو زندگی خواهر خواهر میپره تو زندگی عمه همه مثل آش ریختن تو زندگی هم انگار قرون وسطی زندگی میکنید

ایشون کاملا حسادت از تک تک جملاتش میباره بعد با افتخارم میگه زندگی یکی دیگه رو نابود کرده

عجیب واقعااااا شماید نمیدونم کجاها زندگی میکنید اصلا

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

کلاهبرداری از پدرم توسط غریبه خیلی فرق داره تا اینکه برم زندگی داداشم رو ویران کنم ! در کل زندگی شخص ...

تو مطمئن باش اگه من با تهمت و دورغگویی زندگی برادر عزیزتر از جانم و خراب کرده باشم خدا میزارم تو کاسه ام اصلا شک نکن ده برابر بدترش تاوان میدم 

کلاهبرداری از پدرم توسط غریبه خیلی فرق داره تا اینکه برم زندگی داداشم رو ویران کنم ! در کل زندگی شخص ...

من تو خانواده ای بار اومدم که نمیزاریم از احساسات عزیزانمون سواستفاده بشه دیگه اینکه شما چطور هستین رو نمیدونم

شما مشخص میکنی که *حق داره یا نداره*؟ 

یعنی میگی داداشش تا اخر عمر باید با یه هرزه زندگی کنه؟ 

من ببینم که برادرم داره با چه هیولایی زندگی‌میکنه قطعاااا نمیذارم قطعااااااا نمیذارم ادامه بده با همچین هیولایی رو 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
اولا من باید خیلی فضول باشم که زندگی زن داداشم رو تفتیش و بررسی کنم همینجا مشکل اول از من شروع میشه ...

من به شخصه نمی تونم نسبت به بدبختی و مشکلات خواهر و برادرهام بی تفاوت باشم . و خدای نکرده اگر همچین موردی پیش بیاد و مطمئن بشم قطعا بهش میگم .‌

برادر من که از صبح دنبال یک لقمه نون برای زن وبچه هاش هست سزاوار این نیست که یک زن خیانتکار زندگی اش رو نابود کنه و آبروش رو ببره .‌

چه عجیبین شما واقعا!!!!!!!!!!!!!!!

من واقعا از کامنت های اینجا بیشتر شوکه شدم تا از کار زنداداشم فکر کن تو خیانت به برادرت و با چشمات ببینی و هیچی نگی مگه میشه کدوم خواهری تحمل میکنه تا من تحمل کنم 

خانوما مگه ندیدین خانوما داره بخاطر دیدنش با پسر غریبه دلیل میاره پس واقعا یه چیزی بوده بر فرض واقعا دوست برادرش بوده چه دلیلی داشت با این خانوم حضوری حرف بزنه تلفنی یعنی نمیشده

19، 29، 16
تو مطمئن باش اگه من با تهمت و دورغگویی زندگی برادر عزیزتر از جانم و خراب کرده باشم خدا میزارم تو کاس ...

شما از تک تک جملاتتون حسادت و کینه میباره 

میگی برادرم چرا بره عرق بریزه ( همین یعنی حسادت بخاطر اینکه فکر میکنی برادرت مفت حمال شخص دیگه ای شده )

به نظرم اگر یه کوچولو اشتباه یا خیانتی هم اون خانم انجام داده به شما هیچ ربطی نداشته و به زودی تقاصشو پس خواهی داد. در کل موفق باشی

من واقعا از کامنت های اینجا بیشتر شوکه شدم تا از کار زنداداشم فکر کن تو خیانت به برادرت و با چشمات ب ...

والااااا 

اصلا اینجا دنیای دیگس بخدااا 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍