2777
2789
عنوان

فستینگ سه روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از صبح چیزی نخوردم جز ی لیوان چای یک عدد خرما و لیوان آب تا ساعت 11شب بعد پروتئین میخورم در کنارش پیاده روی و بدنسازی میرم 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

من یه مدت خودم رژیمای انواع اقسام کتینز و همه نوع رژیم و ساقه طلا یی اینها رو گرفتم فایده نداشت

ولی به روش خودم یه رژیم گرفتم خیلی لاغر شدم از سایز ۴۸ سایزم شد ۴۲ 

کلاً روغن و شیرینی جاتو حذف کردم برا خودم حالا یا سینه مرغ یا می‌خواستم گرون در نیاد مثلاً بیشتر گردن مفلحه‌ای خریده بودم شبی چهار پنج تا کباب می‌کردم با برگ کاهو می‌خوردم یعنی به جای نون با برگ کاهو می‌خوردم یه زرم بعد تو تمام چایام دارچین و عسل می‌ریختم خیلی تاثیر داشت من تو دو ماه واقعاً کم کردم 

ولی الان باز چاق شدم همت نمی‌کنم

من با رژیم های مختلف و ورزش کم کردماز 88 رسیدم به 66ولی چند ماهیه فقط سبک غذا خوردنم عوض شده و گاهی ...

میشه دقیقاً بگی چیکار می‌کنی عزیزم چون منم الان دقیقاً ۸۸ کیلوام خیلی اعصابم به هم ریخته

من از صبح چیزی نخوردم جز ی لیوان چای یک عدد خرما و لیوان آب تا ساعت 11شب بعد پروتئین میخورم در کنارش ...

دقیقا پروتیین خودش باعث چربی سوزیه 👍

خدایا سپاس از لطف بیکرانت... 
من یه مدت خودم رژیمای انواع اقسام کتینز و همه نوع رژیم و ساقه طلا یی اینها رو گرفتم فایده نداشتولی ب ...

رژیم رو بذار کنار

سبک تغذیه رو باید عوض کنی

همین کاری که میکنی عالیه ادامه بده

من با رژیم های مختلف و ورزش کم کردماز 88 رسیدم به 66ولی چند ماهیه فقط سبک غذا خوردنم عوض شده و گاهی ...

تو چه مدت انقد کم کردی 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
رژیم رو بذار کنارسبک تغذیه رو باید عوض کنیهمین کاری که میکنی عالیه ادامه بده

این کار مال تقریباً ۸ ۹ سال پیش بود نتیجه گرفتم الان بیخیال شدم این الان امسال خیلی چاق شدم یعنی دوباره همون رژیمو ادامه بدم میگم چون مثلاً تو اقدامم ضرر نداره

میشه دقیقاً بگی چیکار می‌کنی عزیزم چون منم الان دقیقاً ۸۸ کیلوام خیلی اعصابم به هم ریخته

تو پست های قبلی گفتم فستینگ رژیم نیست.

اصلاح ساعت غذا خوردنه

همین رژیمی که داری رو ادامه بده و تو ساعت مشخص هم بذار بدنت کارشون بکنه و بهش غذا نرسون. بدنت کم کم خودشو احیا می‌کنه و متابولیسمت درست میشه.

درضمن قند هم باید محدود کنی

یعنی قند و شکر و شیرینی و ... که کامل حذف

قند میوه هم باید محدود شه

یعنی 1واحد میوه معمولا در روز کافیه