2777
2789
عنوان

دختریم ک پاک زندگی کردم اما دیگه میگم خراب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 66 پست
مگه تا الان به خادر بقیه پاک مونده بودی که از الان میخوای به خاطر کسایی که معلوم نیست چطور آدمین خرا ...

نه ولی حالم داره از سبک زندگیم بهم میخوره ن شوهر دارم ن پارتنر😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت میگی با پسرا چت میکنم میخوام دیت برم کنسل میکنه دنبال رابطه و عشقم و ... از نظرت صاف و ساده ای ...

من هم بینیم عمل کردم هم یکوچووولو ژل چونه زدم بخدا منظورم نیست اینچیزا 😭😭😭😭

حالا فکر کردی اکثر اونایی که بقول تو خراب هستن زندگی خوبی دارن توشون تک و توک اگه یه خواستگار خوب بر ...

تمیز و مرتبم والا همه میگن خوبم 

مشکل اینه اون دخترا خراب عشقوحالاشو میکنن ی عده هم عشق پاک دارن و ازدواج کردن و.. 

ی عده عین من نخودی

ببخشید ولی همون بهتر که مردی که اهل دراگ و برنامه اس نصیبتون نشده واقعا به خاطر همچین مردهایی که با ...

پسره میگ بهت افتخار میکنم چ دختر خپبی هستی و...  ولی غیبش میزنه یهو سرش گرمه همون دختراست بعد مدتی دوباره میاد مگ من شدم بازیچه اینو اون

چ ربطی دارهتو خوشبختی رو از خدا بطلب و دعا کناگ بهش اعتماد کنی میبینی که به وقتش خوشبخت ترینی...و هم ...

دختره میشناسم با کل ادمای شهر خاطره داشته الانم ازدواج کرده با ی پسر خوب که هرروز میگه اززندگیم بشدت راضیم  الان منی ک هیچکی قدرم نمیدونه

تمیز و مرتبم والا همه میگن خوبم مشکل اینه اون دخترا خراب عشقوحالاشو میکنن ی عده هم عشق پاک دارن و از ...

صبر کن تو فقط ۲۳ سالته  متأسفانه بخاطر این روابط بی درو پیکر اغلب پسرها انگیزشونو‌برای ازدواج از دست دادن و یه عده ای هم پولو امکانات مد نظر خونواده های دخترو ندارن یکم صبر کن با خودت بگو آخرش چی الان سواستفاده بکنه یکسال یا دوسال دیگه بره من باید بقیه ی عمرمو چیکار کنم جواب  خونوادمو چی بدم اگه یه خواستگار خوب پیدا بشه بهش وی بگم 

خب به سلامتى جاى غلطى دنبال عشق و دوست داشتن ميگردى مثلا اگر خراب بشى حال و روزت و اوضاع زندگيت درست ...

ادم نیاز جنسی لازمشه اونی ک خرابه لذتش میبره اونیم که عشق پاک داره لذت عشق پاک میبره من چی نشستتم بهر تماشای جهان و باهزاران حسرت و فکر 

صبر کن تو فقط ۲۳ سالته متأسفانه بخاطر این روابط بی درو پیکر اغلب پسرها انگیزشونو‌برای ازدواج از دست ...

خاستگار خوب پیدا شه از مجا میفهمه گزشتت چجوره.؟  من الان گزشتم اوکی بوده ممکنه باورش نشه یا خرابم باشم دروغ بگم باکسی نبودم حس میکنم خودم دارم محروم میکنم😔

پسره میگ بهت افتخار میکنم چ دختر خپبی هستی و... ولی غیبش میزنه یهو سرش گرمه همون دختراست بعد مدتی د ...

این پسر تکلیفش با خودش مشخص نیست و تمام دخترها (هر مدل دختری) براش حکم بازیچه رودارن 

ادم جالبی نیست در یک حرکت طوفانی بلاکش کنید بره 

و از عمرتون بهتر استفاده کنید 

عزیزم حیف وقت و احساسات با ارزشت که حروم همچین ادم هایی بشه

این که این ادم ،این مدل شخصیت رو داره یا امثال این ادم ها زیادن یا دارن زیاد میشن، هیچ کدوم تقصیر شما نیست. اما اگر اجازه بدی ازت سو استفاده کنن، اینجا دیگه خودت مقصر میشی عزیزم

دفعه بعد با کسی اشنا شدی که خودش رو اهل مواد و اهل بقیه خط قرمز ها معرفی کرد وحتی تو حرف گفت که دوست نداره اینجور چیز ها رو یا اینجور ادم ها رو از همون اول یه خط قرمز روش بکش و بهش دل نبند که این ادمها ثبات اخلاقی ندارن و در واقع اخلاقیات لق لقه زبونشونه.

اعتقادی بهش ندارن و با حرف میخوان مخاطبشون رو فریب بدن 

ادم به چیزی که اعتقاد داره اول خودش انجامش میده 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
این پسر تکلیفش با خودش مشخص نیست و تمام دخترها (هر مدل دختری) براش حکم بازیچه رودارن ادم جالبی نیست ...

میگفت من اهل این چیزا نیستم حتی سیگارم نمیکشم و.. با۲۷سال سن تورابطه نرفتم همرو دروغ گفت ب من سرش معلومه گرمه

میگفت من اهل این چیزا نیستم حتی سیگارم نمیکشم و.. با۲۷سال سن تورابطه نرفتم همرو دروغ گفت ب من سرش مع ...

اره دیگه دروغ میگن عزیزم این جور ادم ها 

پس میخوای راستشو بگن 

سمت دختر های صاف و ساده میان چون فکر میکنن اسون تر میشه از این دختر ها سو استفاده کرد

تا کسی رو کاملا نشناختی و ارزیابی نکردی بهش دل نبند

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اره دیگه دروغ میگن عزیزم این جور ادم ها پس میخوای راستشو بگن سمت دختر های صاف و ساده میان چون فکر می ...

خب هدفشون رابطه ج.. چرا سمت ماها میان برن سمت اونا تا یمهفته بااونا باشن یکروز با ماها 

خب هدفشون رابطه ج.. چرا سمت ماها میان برن سمت اونا تا یمهفته بااونا باشن یکروز با ماها

عزیزم دختر هایی که رابطه جنسی نامشروع سبک زندگیشون شده دیگه درگیر احساسات نمیشن و طرف رو در قبال برطرف کردن نیازش برای پول یا سایر امکاناتش میخوان 

دختر های صاف و ساده نه خواهان عشق و محبتن از طرفشون چیزی نمیخوان پس متاسفم که اینو میگم ولی برای این مدل پسر های بی بند و بار طعمه مناسب تری به حساب میان 

کلا پسری که قیدی نداره سمت هر ادمی میره عزیزم 

ما دختر خانم ها خودمون باید حواسمون به خودمون باشه

راستی توی تاپیک دیدم که نوشته بودی من الکی دارم خودم رو از لذت محروم میکنم واقعا اینطوری نیست عزیزم 

خدانکنه گیر یک پسر بیفیتی و ازت سو استفاده کنه و رهات کنه اونوقت میبینی که نه تنها لذتی نبوده بلکه حالا غم و افسردگی ناشی از رهاشدگی یا ریسک بیماری های مقاربتی هم به ناراحتی هات اضافه میشه

توکلت رو به خدا کن انشالله ادم مناسب در زمان مناسب براتون پیدا میشه

عزیزم دختر هایی که رابطه جنسی نامشروع سبک زندگیشون شده دیگه درگیر احساسات نمیشن و طرف رو در قبال برط ...

بدون درگیر شدن احساسات و... بری با ی پسر تموم شد بعدش یکی دیگه بدون ناراحتی...