2777
2789
عنوان

دختریم ک پاک زندگی کردم اما دیگه میگم خراب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 66 پست
بدون درگیر شدن احساسات و... بری با ی پسر تموم شد بعدش یکی دیگه بدون ناراحتی...

باعث تاسفه ولی هستن دختر ها و پسر های این مدلی 

ما میتونیم انتخاب کنیم که مثل این دسته از ادم ها نباشیم و اجازه هم ندیم توی زندگیمون داخل بشن

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عشقوحال اینا میکنن ن من ک هی خودم کنترل میکنم الکی

نچ ،اینها عشق و حال نمیکنن عزیزم اینها برای ادامه زندگیشون نیاز به روابط دارن 

نه این که رابطه (جسمی و روحی) رو به خاطر حال خوبش بخوان 

اگر عشق و حال واقعی پشتش بود از این ادم به ادم دیگه تغییر مسیر نمیداد عشق واقعی ریشه میدوونه و همه وجود ادم رو پر میکنه به قول معروف ادم رو گرفتار میکنه

این افراد با انتخاب غلط خودشون رو مجبور به ادامه تو این سبک زندگی کردن و اگر روزی صادقانه بخوان حرف بزنن خودشون هم واقعا رضایت ندارن 

میترسن اگر دست از این کارشون بردارن امکاناتشون رو از دست بدن 

اینجوری بگم: روحشون رو فروختن و پولش رو خرج جسمشون کردن عزیزم

به نظرت می ارزه ؟من که میگم نه، هر چند که این افراد گمان کنن که سود کردن .البته راه برگشت همیشه براشون هست اما بازم بستگی به انتخاب خودشون داره 

دیگه بماند که بعضی هاشون هم دچار مشکلات و بیماری های جسمی و مشکلات روانی و حتی خودکشی میشن 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
چندسالته😐مگه قراره همه دخترا همزمان شوهریا پازتنر داشته باشن؟‌هرچیزی به وقتش

ینی ۲۳سال باهیچکی نبودما هیچکی برعکس اطرافیانم حداقل یکی بوده و هزارتاکارکردن