2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو تولد بدم خواهرشوهرم بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست

به نظر من نخر‌...خوبی که از حد بگذرد ابله گمان بد کند...بعد اگه جایی پرسید یا گله کرد چرا نخریدی بهش بگو نمیخواستم تو به زحمت بیفتی برام کادو بخری بذاری تو پلاستیک بهم بدی... گفتم چه کاریه وقتی قراره فکر کنی معامله ست بهتره از امسال معامله رو فسخ کنیم ،😂

من بدون چشم داشت میدم همیشه هم میگم من اینو چون دوس دارم برات خریدم نمیخوام جبران کنی بیوفتی زحمت

اخه نمیشه که اونم موذب میشه اگه چیزی نگیره برات

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم همیشه کادو خوب بده و نقش با جنبه بازی کن و بعد بشین حرص بخور.خوب عزیزم این گفتن داره امسال بزار فقط شوهرت کادو بده.اگه هم خودت خواستی بخری بزار بعد از تولد و چیز ارزونتر بخر.اصلا اصلا هم به روی خودت نیار.تو هم دختر باباتی اینو یادت نره.با هر کی مثل خودش.اینو از من میشنوی که یه عمر برای خانواده شوهر تعظیم کردم آخرش بی ارزش شدم حتی شوهرم هم طرف اونا شد

به نظر من نخر‌...خوبی که از حد بگذرد ابله گمان بد کند...بعد اگه جایی پرسید یا گله کرد چرا نخریدی بهش ...

اره بخدا من قشنگ روز تولدش میدادم ولی اون میذاشت مشمبا میداد انگار مجبورش کردن

تو هم همیشه کادو خوب بده و نقش با جنبه بازی کن و بعد بشین حرص بخور.خوب عزیزم این گفتن داره امسال بزا ...

اره دقیقا بعدش حرص میخورم 

میشه بیشتر توضیح بدی چون منم دقیقا همینم هرچی‌خوبی کردم اخرش هرچی از دهنشون اومد بارم کردن ولی چه کنم من قلبم مثل اونا بد نیس کینه ای ندارم وگرنه خیری ازشون ندیدم

خب اگه معذبه اونم مثل منکادو بده

خب چه اصراریه که شما کادو‌بگیری حتما 😂 همسرتون برا خواهرش کادو‌بگیره دوتایی ببرین بدین دیگه

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
اره دقیقا بعدش حرص میخورم میشه بیشتر توضیح بدی چون منم دقیقا همینم هرچی‌خوبی کردم اخرش هرچی از دهنشو ...

ببین من زندگیم بگم.برام گریه میکنی.شوهر دهن لق و بدتر دهن بین.منم ساده خیلی خیلی دلسوز.همیشه اونی که سیاست داره عزیزه.تابلو‌ بهم توهین میکردن.از بس سر پا پذیرایی کردم.پاهام واریس گرفته.الان منتظرم نوبتم بشه برم سونو گرافی پا.یه مثال میگم تا بدونی چقدر سختی بهم دادن.تو‌لدم بود کیک و میوه ها بردم خونه خواهر شوهر.موقع عکس شوهرم تابلو پشتش به من.خواهر شوخرم گفت سال دیگه بهت کادو میدم.یا همه وسیله نو‌میگرفتن.منم یعد از چند سال اون وسیله رو‌میگرفتم.میگفتن حیف کردی قبلی عوض کردی.دوسال پیش هم حکم طلاقم صادر کرد.ولی خواست خدا من اونا رو طلاق دادم دو ساله قطع رابطه ایم.چون ساده بودم.ببین هیچی جای یه فکر آروم رو نمیگیره.همیشه فضول زندگی من بودن.فلان وسیله عوض کردی قبلی چی شد.منم رو در وایسی.تا یه بار پرده خونه برداشتم.تو‌چشمم نگاه کرد گفت قبلی چی شد.گفتم بخشیدم.با شجاعت.گفت چی کردی گفتم بخشیدم.اصلا نگفتم به چه کسی.مگه من اونا وسیله عوض میکنن میگم به کی دادی.خودت خودت رو نجات بده.خدا کمکت کنه

اخه میگم هرسال دادم امسال ندم بد نمیشه؟

نه دیگه اونم حساب کار دستش میاد