2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو تولد بدم خواهرشوهرم بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 34 پست
ببین من زندگیم بگم.برام گریه میکنی.شوهر دهن لق و بدتر دهن بین.منم ساده خیلی خیلی دلسوز.همیشه اونی که ...

ولشون کن چه بهتر قطع رابطه کن اینا همشون آدمای سمی ان زندگیمونو خراب میکنن

من شخصیت مهرطلبی داشتم الانم کمی اینجوری ام هرکاری میکردم تا راضی نگهشون دارم حتی جوراباشونو میشستم انقدر که دنبال راضی بودنشون بودم تا به خودم اومدم دیدم هفت ساله من دارم خودمو تباه میکنم بدون اینکه اونا برام جبران کنن منم تصمیم گرفتم مثل خودشون باشم 

باورکن از روزی که تصمیم گرفتم عوض بشم و نوکرشون نباشم ۱۸۰ درجه رفتارشون باهام عوض شد حتی بعضی هاشون باهام‌حرف نمیزنن و محلم نمیدن ولی برام مهم نیست الان ارامش دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولشون کن چه بهتر قطع رابطه کن اینا همشون آدمای سمی ان زندگیمونو خراب میکننمن شخصیت مهرطلبی داشتم الا ...

من بیست و هفت ساله عروسشونم.فامیلی ام با اونا یکی.نوه عمو اونا میشم.همش اونا رو دکتر میبردم با ماشینم.طب دو هفته من و دختر و پسرم عمل بینی انجام دادیم.همسایه هم بودیم.نیومدن یه لیوان آب دستمان بدن.آدم یه بار زندگی میکنه.شوهرمم فهمید خانوادهاش مرض دارن.کنارشون گذاشت.اخلاق خودش هم خدا رو شکر خوب شده.الان تازه میفهمم زندگی چیه

ولشون کن چه بهتر قطع رابطه کن اینا همشون آدمای سمی ان زندگیمونو خراب میکننمن شخصیت مهرطلبی داشتم الا ...

خواهر شوهرم بی دلیل حرف زشت به دخترم گفت.شوهرم شنید و خواهرش عزیزتر شد.هشت ماه تمام تو‌خونه دعوا بود که چرا به خواهرش تذکر نمیده یا چرا به دختر جاریم حرف زشت نمیگه.نه تنها آقامون بهش تذکر نداد بلکه بیشتر نوکرش شد یه پررو شده بود که طلاقش بده.اونم تو ختم نازنین پدرم.خدا رو شکر شوهرم به خودش اومد.اونم گفته بود هر وقت طلاقش دادی میام خونه ات.گذشت تا تابستون اون یکی خواهر شوهرم بی‌دلیل پشت سرم حرف زشت زده بود.منم از تجربه خودم استفاده کردم.با پیامک شستمش و پهنش کردم و بعد پیامک رو‌به اقامون نشون دادم.کین مگه.اونا هم کف و خون قاطی کردن و تمام