2777
2789

من توی این هفت هشت سال هرسال تولد کادو دادم خواهرشوهرم شوهرمم خودش جدا داده اونم بهم کادو داده ولی خیلی ازطرز کادو دادنش بدم میاد

چون روز تولدش همه دور هم جمع میشیم تویه ساختمونیم 

من کادو چیزی میگیرم که خوشش بیاد و روز تولدش میدم بهش ولی خواهرشوهرم مثلا تولد من یه هفته قبل تر روز تولدم یه چیزی میخره و میزاره مشمبا میده دستم میگم چرا زحمت کشیدی میگه خب قرضه دیگه باید میدادم بهت 

خیلی بهم برمیخوره من روز تولدش احترام میزارم میدم ولی اون چندروز زودتر میاره میده دستم انگار مجبورش کردن برام بخره من بدون توقع کادو میدم اصلا انتظار ندارم بهم کادو بده ولی بهم برمیخوره با این کارش

سه روز دیگه تولدشه بنظرتون بخرم یا نخرم پیش خودم میگم الان فکر میکنه چرا هرسال دادم امسال ندادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نده ، اینجور که مشخصه اون دوست نداره که کادو بده بهت ولی وقتی تو میدی اونم مجبور میشه که یه چیزی بخره برات.

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
به نظرم نده ، اینجور که مشخصه اون دوست نداره که کادو بده بهت ولی وقتی تو میدی اونم مجبور میشه که یه ...

من بدون چشم داشت میدم همیشه هم میگم من اینو چون دوس دارم برات خریدم نمیخوام جبران کنی بیوفتی زحمت

کادو نده،بگو دلم نمی‌خواهد بهم مقروض بشیم وقتی به چشم قرض نگاه میکنی، تا الانم من دلی این کارو میکردم، دوست نداری زوری نیست، من نمیخرم تو هم نخرتامام

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌