2777
2789
عنوان

وام چهل‌تومنی بلوبانک

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی چقدر ده تومن؟

ماهی یکو و هفتصد قسطش هست 

فک کنم رو ده تمن یه ۷۰۰ سود بکشن برای ۶ ماه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
عزیزم بعد غیرحضوری ثبت نام کردی الان من بلوبانک ندارم میتونم غیرحضوری افتتاح حساب کنم ؟ و غیرحضوری و ...

بله همش غیر حضوری  ضامن نمیخاد فقط اعتبارسنجی انجام میشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خب طودش برای بانک میشه ۲۰۰ هزار تومن روی هر ده تومن اینکه ۱۸ درصد نیست

ببینید الان من ۱۰ تومن وام گرفتم ، ۱۰ میلیون و ۶۰۰ باید پس بدم ، ۳۰۰ تومن هم اولش باید هزینه زیرساخت ازم برداشت

ممنون

قربونت خیلی خوبن این بانکا مجازی دیگه دردسر ضامن هم نداره برای وامی چیزی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
قربونت خیلی خوبن این بانکا مجازی دیگه دردسر ضامن هم نداره برای وامی چیزی

اره بخدا از رو زدن به فامیل وخواهر و برادر بی نیاز شدیم به لطف  بلو وویپاد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزم ۱۰ تومن باید۶ ماهه تسویه کنی قسطش ماهی ۱۷۰۰ اول اپیکیشن بلو رو از بازار دانلود کن افتتاح ...

سودش میشه ۲۰۰ هزار تومن یعنی با ماهی ۱۷۰۰  قسط ۱۰ میلیون و ۲۰۰ دادیم به بانک خب این که ۱۸ درصد نمیشه میشه؟

اره بخدا از رو زدن به فامیل وخواهر و برادر بی نیاز شدیم به لطف بلو وویپاد

دقیقا من وام ده تمنی گرفتم دادم طلا  وام ادم اخرش میده میره اون طلا یا چیزی ک یاهاش میخری میمونه