2777
2789
عنوان

وام چهل‌تومنی بلوبانک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 55 پست
برای ثبت نامش چقد پول میخاد؟بعد اینکه کجا باید کارت بگیری بعد چ مدت میاد

برنامه اش رو نصب میکنی ادرس و مشخصات وارد میکنی خودشون کارت رو برات میفرستن

فکر کنم هزینه ارسالشم رایگانه

برای ثبت نامش چقد پول میخاد؟بعد اینکه کجا باید کارت بگیری بعد چ مدت میاد

عزیزم کارت به آدرس منزل تون میاد ومعمولا بعد یه هفته ولی برای من بعد از سه روز اومد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سودش میشه ۲۰۰ هزار تومن یعنی با ماهی ۱۷۰۰ قسط ۱۰ میلیون و ۲۰۰ دادیم به بانک خب این که ۱۸ درصد نمیشه ...

عزیز اولش ۳۰۰ برای زیر ساخت ازش بر میداره ما هی ۱۷۶۵ هزار قسطش میشه ببخشید من جواب اون دستمون اشتباه تایپ شد ۴۰۰

مرسی عزیزم من افتتاح حساب میکنم بعد پول یه تومن بزارم تو حساب بمونه اصلا دست نزنم بهش یا باهاش کارکن ...

اگه میخوایید وام بگیرین باهاش باید حداقل ۳میلیون ۴۰۰ تومن رو ۳ماه بزارید بمونه

درواقع میانگین حساب ۳ماهتون باید بشه ۱۰ تومن

اگه میخوایید وام بگیرین باهاش باید حداقل ۳میلیون ۴۰۰ تومن رو ۳ماه بزارید بمونهدرواقع میانگین حساب ۳م ...

ممنون عزیزم خیلی کمک ب چنین چیزی داشتم بعد از سه ماه ک پول خوابوندیم ده تومن وام میدن؟بعد ازاین این سه تومن قابل برداشت هم یا باید باشه

مرسی عزیزم من افتتاح حساب میکنم بعد پول یه تومن بزارم تو حساب بمونه اصلا دست نزنم بهش یا باهاش کارکن ...

یه تومن کمه اگر میخای وام بگیری نباید میانگین حساب از سه ملیون کمتر شه یعنی اگر ۱۰ تومن بذارید وازش برداشت کنی وبا حسابت کار کنی نیاید از ۳ تومن کمتر بشه تا برات معدل حساب بشه

ممنون عزیزم خیلی کمک ب چنین چیزی داشتم بعد از سه ماه ک پول خوابوندیم ده تومن وام میدن؟بعد ازاین این ...

آره بعد ۳ماه هم میتونی وام بگیری هم پول خودتو برداری و حسابتو صفر کنی ♥️

یه تومن کمه اگر میخای وام بگیری نباید میانگین حساب از سه ملیون کمتر شه یعنی اگر ۱۰ تومن بذارید وازش ...

مرسی عزیزم پس من سه تومن و چهارصدتومن سه ماه میزارم بمونه دست نمیزنم