2777
2789
عنوان

وام چهل‌تومنی بلوبانک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 55 پست
سلام میشه راهنمایی کنی چطوری وام ده میلیونی گرفتی و چه مدارکی ازت خواست و چند درصد بود و چند وقت پس ...

سلام عزیزم ۳ماه ۳تومن توی حسابم خوابوندم سودشم ۱۸ درصده 

من ۶ ماهه زدم پسش بدم که زودتر وام با مبلغ بالاتر بهم بده وگرنه فکر کنم وام ۱۰ تومنیش رو تا یکساله هم میشه پرداخش کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بایید بریم کذوم بانک برا درخواستش؟

برنامه بلوبانک از بازار نصب کن غیر حضوریه نیاز به بانک نیست بلوبانک عضو بانک سامان هست

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
اسی بلو بانک چیه ؟ شعبه داره همه جا؟ چرا همه بلو بانک دارن؟ مزیتش رو میشه بگی؟

شعبه حضوری فکر نمیکنم داشته باشه ، زیرمجموعه بانک سامان هست

مزیتش هم اینه که راحت وام میکنه ، اپلیکیشن هم داره که  به نسبت بقیه بانکا کار باهاش واقعا راحته 

چند وقته باید تسویه کنی؟

ده تمنیش ۶ ماهه است 

وام های بالای ۲۰ تمن ۱۲ ماهه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
چطوری گرفتی شرایطش چیه؟چند درصده؟بعد مال کدوم بانکه؟ بهم میگی باید چیکار کنم؟ شاد باشی عزیزم

سلام عزیزم ۱۰ تومن باید۶ ماهه تسویه کنی قسطش ماهی ۱۷۰۰ اول اپیکیشن بلو رو از بازار دانلود کن افتتاح حساب کن سه ماه باید میانگین حسابت از ۳ ملیون کمتر نشه درواقع ۱۰ تومن سه ماه بخوابونی ۱۰ تومن وام میده اولش ۴۰۰برای کارمزد کم میکنه بانک سامان هستش

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
مدارک برای وام چی میخواد اسی؟

همین که پول بخوابونید کافیه مدرکی نمیخواد

همه کارهاش رو انلاین میشه انجام داد ، یه استعلام از بانک مرکزی میگیرن اگه خوش حساب بوده باشین وام رو میدن

سلام عزیزم ۳ماه ۳تومن توی حسابم خوابوندم سودشم ۱۸ درصده من ۶ ماهه زدم پسش بدم که زودتر وام با مبلغ ب ...

عزیزم بعد غیرحضوری ثبت نام کردی الان من بلوبانک ندارم میتونم غیرحضوری افتتاح حساب کنم ؟ و غیرحضوری وام بگیرم ؟ ضامن چی میخواد ؟