داشت درباره یکی از دوستای صمیمیم حرف میزد یعنی ی حرفیشو داشت مسخره میکرد منم رفتم به دوستم گفتم موقعی ک تایم کلاس تموم شد بعد اونم صداش کرد طرفو گفت داشتی پشت سر من چی میگفتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو شرایط تو باشم بلند میشم میرم ب غیبتاش گوش نمیدم . یا حرفو عوض میکنم . همیشه همینطورم اما دهن لقی نمیکنم .هم نشستی گوش دادی هم رفتی گفتی
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
اخه اون با من حرف نمیزد داشتش با خودش اروم میگفت منم شنیدم خب
بدتر شد که😐😐😐
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
این دفعه رو گذشت خوشگلم اما برا دفعه های بعد عبرت بگیر🥰
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤