2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 138 پست
اره یادمه عزیزم ۴۰روز خیلی زوده چه توقع بیجایی هست که از خودت داری بببین گلم خیانت برابر با مرگ دور ...

متاسفانه من دسترسی به روانپزشک ندارم

یعنی مثل شما زیاد آزاد نیستم و اجازه ندارم

شوهر من فقط پولداره و رفاه داریم وگر نه آزادی بهم نمیده

خودشم نمیاد

حالا هم چند روزه چسبیده بهم و میگه میدونم تو در حقم تلافی میکنی میدونم جبران میکنی اگه بکنی میکشمت و..‌

کلا روانیم کرده بهش میگم من کثافت رو با کثافت نمیشورم بعدشم تو که اینقدر از تلافی میترسی نمیرفتی اما گیر داده بهم و هی قسمم میده که بهش خیانت نکنم

چه سخت خدابراکسی نیارهپس امضات چی میگه گلم؟!

امضام برا قبلا هست جون واقعا حرف دلم بود خیلی خوشبخت بودم اما ابن یکسال همه چی خراب شد حالا دوباره داریم سعی می‌کنیم درستش کنیم امصامم پاک نکردم چون خیلیا با ابن امضا منو میشناسن تو سایت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه من دسترسی به روانپزشک ندارمیعنی مثل شما زیاد آزاد نیستم و اجازه ندارمشوهر من فقط پولداره و ...

وا عجیب آدم مذخرف و خودخواهی هست این آدم مشخص هنوز پشیمون نبست من همسرم همون روز که فهمیدم فرداش با پای تا بالای زانو‌ گچ گرفته ۴۰ تا پله رو رفت بالا پیش مشاوره که زندگیمون خراب نشه 

واقعا شوهرتو درک نمیکنم‌ حداقل یکم جبران کنه گندی که زده رو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین دیگه چقد درگیرت بوده

بابا مگه شما میرید ته و توی کاربرا رو در میارید ؟ فوقش تو تاپیکا با هم هم‌کلام بشید دیگه!

من که اینجوری ام

ولی مثلا یهو میبینم یهو یکی یه کامنتم تو تاپیک ۵ سال پیشم رو لایک کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا مردم انقدر ازت کینه دارن یجوری نوشتن اه😐

نمی‌دونم اگر به پز باشه خیلی ها بیشتر از من تو این سایت پز مبدن اما نمی‌دونم چرا عقده اونا هم سر من خالی می‌کنم😑😑

چقدر ناراحت کنندس یه نفر انقدر با سیاهی دلش برا کسی متن بنویسه!! خدایی نکرده یه نفر با این حرف ها یه لحظه از زندگیش دلزده بشه که....‌.

لطفا قبل زدن هر حرف دقت کنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
فقط اونجا که گفته تازه دخترتم شبیه شوهرته😐 🤦‍♀️

ابن یکبار اومد آنقدر به دختر من فحش دادم به کل خانوادم مهم نیست روانشون سالم نیست دیکه

ببین دیگه چقد درگیرت بودهبابا مگه شما میرید ته و توی کاربرا رو در میارید ؟ فوقش تو تاپیکا با هم هم‌ک ...

اوه یکیشون. رفته بود به همسرم پیام داده بود تو اینستا کلی چرت و پرت گفته بود نمی‌دونم همین هست یا نه

اتفاقا من خیلی از خودت و تاپیکات خوشم میاد

وایب قشنگی دارن(از این تاپیکای وایب بدبختی و بدحالی متنفرم)

خیلیم مهربونی هیچی به دل نمیگیری 

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️