2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 138 پست
نه عزیزم اخه چه جوری شناسایی کنم

نه گفتم شاید بزنی رو جایی که نوشته اسمش بیاد بالا

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من خودمم همیشه گفتم چیزه خاصی نبست زندگی من آنقدر حرص نخورن بعضیا ازمن چه تو پول چه زیبایی چه همه چ ...

خوب منم دقیقا همینو میگم اینا هزارتا بلاگر بیخود و فالو میکنن میشینن صفر تا صد محتوا استوری... همه چیزش و میبینن هیچکس نمیگه پز میده میان اینجا گیر میدن به اونی که عکس انگشترش و گذاشته به اونی که گفته امروز با خوانواده شام بیرون بودم واقعا براشون متاسفم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گفتم شاید بزنی رو جایی که نوشته اسمش بیاد بالا

نه عزیزم اسمش مشخص نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
واقعا ؟اگه مثلا خیانت هم داشته باشه بازم نظرتون همینه؟ببخش میگم چون خودم در شرایط اسی هستم

الان رفتم چندتا از تاپیکات رو خوندم عزیزم، بنظرم زیادی به خودت سخت گرفتی، شوهرت بیچاره یه اشتباهی کرده و پشیمونه ولی تو داری خودتو عذاب میدی و تاوان اشتباه اون رو با نابود کردن اعصابت پس میدی.خودتو مجبور کن بیخیال باشی چون کاری از دستت برنمیاد و داری زندگیتونو جهنم میکنی با افکارت. هرموقع فکرهای منفی هجوم آوردن به خودت بگو الان نه، فردا مثلا ساعت 10 صبح به این موضوع فکر میکنم، فردا هم یادت میره. خودتو نجات بده گلم. بخدا بعد از طلاق هم هیچی قشنگتر در انتظارمون نیست. همه ی مردا گرگن و... تازه اگه هم با کسی دیگه ازدواج کنیم ممکنه اونم خیانت کنه. اینو من بهت میگم که چندین بار تا پای طلاق رفتم ولی به دلایلی نشد، ایندفعه که خواستم تمومش کنم یه مشاور حقیقت های بعد از طلاق رو بدجور کوبوند تو سرم و فکر نکنم دیگه به طلاق فکر کنم به جاش طرز فکرمو میخوام عوض کنم و تحملمو بیشتر.