2777
2789
عنوان

اگه شکایت عدم تمکین بشه ازم برام پیام ثنامیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست
😑😑😑😑😱😱😱صددرصد محکوم میشم.نرفته می‌دونم.اما پناه برخدا.انشاالله هرچی خیره.میترسم برگردم همه چی ...

ن حواستو جمع کن

هر موقع خواست بیرونت کنه یا زدت...درجا بزنگ پلیس بیاد صورت جلسه کنه...اون صورت جلسه کلیییی ب درد میخوره

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
مجبور بودم💔

چراگلم؟

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن حواستو جمع کنهر موقع خواست بیرونت کنه یا زدت...درجا بزنگ پلیس بیاد صورت جلسه کنه...اون صورت جلسه ک ...

😱😱😱ترسیدم.اما شوهرم مگه جادوش کرده باشن.دراین حد بد نیست.اما ممکنه آدما عوض بشن.البته مافامیلیم وامکانش کمه.اگه بخواد اذیتم کنه همون برنگردونه هم زهرش ریخته.اما خدایی این چندماهه هرکی جای همسرم بود خونمون توشیشه کرده بود.اما این منتظر مونده.نمیدونم نقشه ای داره یا میخواد من تیشه به ریشه زندگی بزنم وتاابد گناهش پای من بمونه🥹🥹🥹خیلی مضطرب وسردرگمم

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

😱😱😱ترسیدم.اما شوهرم مگه جادوش کرده باشن.دراین حد بد نیست.اما ممکنه آدما عوض بشن.البته مافامیلیم و ...

خب دیگ

اصلا از خونت بیرون نرو ب نبودنت عادت میکنه

قهر باش کینه ب دل بگیر باهاش حرف نزن اما از خونت بیرون نرو هرچی بشه فوقش خبر داری ازش...میبینی چیکار میکنه...الان ک رفتی ن خبر داری ن چیزی!!

خدایی نکرده هر موقع زدنت بیرونت کرد اون موقع بهترین کار اینه پلیسو خبر کنی یادت باشه چون همینجوری بری هرچی مدرک ببری باز محکوم میشی

الانم اگ تمکین زده باشه براتون ابلاغیه میاد

سعی کن ی جورایی برگردی و آشتی کنی

خب دیگاصلا از خونت بیرون نرو ب نبودنت عادت میکنهقهر باش کینه ب دل بگیر باهاش حرف نزن اما از خونت بیر ...

گلم قبلا قهرم....توخونه داشتیم.اما دیگه تحملم کم شد واومدم قهر وکاملا جدی گفتم نمیام و....اما بعد یه مدت تاحدودی دودل شدم.نمیدونم چرا اما همسرم انگار میخواست متقاعدم کنه برگردم و...چون بدون اینکه بپرسم توی جلسه شورا قسم سخت خورد که تو کل سالهای زندگیمون وحتی این چندماه دنبال کثیف کاری و...نرفته وپاکه ونمیره.حتی باخودم چت کرد هم گفت.درحالیکه من هیچ نپرسیدم.اما دلم آروم شد.....این چندمدت هم نه شکایت کرده نه دادخواست داده و...که من مجبور شدم برای روشن شدن تکلیفم مهرم بذارم اجرا که یا طلاقم بده یا درست بشه.فعلا که معلقم.

خب دیگاصلا از خونت بیرون نرو ب نبودنت عادت میکنهقهر باش کینه ب دل بگیر باهاش حرف نزن اما از خونت بیر ...

الان که تهدید کرده ناشزه و...می‌کنه گفتم ببینم اگه شکایت کنه برام ابلاغیه میاد یاچی؟شورا میرسم یا دادگاه؟البته توی چندتا جلسه و...صریحا گفتم برنمیگردم واونم گفته همونا رومدرک میکنم که تونمیخوای برگردی و....ممکنه بیان شهادت بدن علیهم کارمندان شوراو....؟

گلم قبلا قهرم....توخونه داشتیم.اما دیگه تحملم کم شد واومدم قهر وکاملا جدی گفتم نمیام و....اما بعد یه ...

اگ دلت پیششه و مشکلتون قابل حله اصلا ب جدایی فکر نکن بخدا اونقدرا هم ک فک میکنی آسون نیس من فقط شکایت ضرب و جرح و یدونه دادگاه تمکین رفتم خیلی سخته خیلی...کلی دلهره استرس داره...دوندگی داره...کلی پول خرج میشه

الان که تهدید کرده ناشزه و...می‌کنه گفتم ببینم اگه شکایت کنه برام ابلاغیه میاد یاچی؟شورا میرسم یا دا ...

نباید میگفتی برنمیگردی!!

آره ابلاغیه میاد سامانه ثناتو حتما چک کن

اگ دلت پیششه و مشکلتون قابل حله اصلا ب جدایی فکر نکن بخدا اونقدرا هم ک فک میکنی آسون نیس من فقط شکای ...

😞😞😞😞😞😞خودمم موندم.خاطرات خوبمون وخوبیهاش همش جلوچشممه.دارم جون میدم.اما بدی هم داشته.اونم لج کرده.مستقیم نگفته.اما واسطه زنگ و...زدن.خودشم چشماش پرازعشقه.اما زبونش نمیچرخه.همین دودلم می‌کنه.توکل برخدا.منم استرس دادگاه و...داره جونم میگیره

نباید میگفتی برنمیگردی!!آره ابلاغیه میاد سامانه ثناتو حتما چک کن

😑😑😑😑میدونستم نباید بگم وبه ضررمه.اما برای اینکه بترسونمش یا بچزونمش چندبارازم پرسیدن منم گفتم برنمیگردم و...اما جلو قاضی اینجور نمی‌گم چون ناشزه میشم.بخدا انقدرگرفتارم که نگو.اون روز دوست داشتم بغلش کنم وبگم لعنتی حرف بزن.یه چیزی بگو.اما سکوت کردم.اونم همش ازدلخوریاش میگفت وباحسرت بهم نگاه میکرد.لعنتتتت به این زندگی.😭😭😭😭